27 / 04 / 2024

sema eser özsaruhan

sema eser özsaruhan

2 Design Mimarlık Ofisi, İstanbul'daki Kempinski projelerinin ardından Kempinski'nin dünyadaki rezidanslarına da imza attı.

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün: İmar rantı vergilendirilsin!

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün, konut fiyatlarındaki fahiş artışların sebebinin rant olduğunu belirtti ve 'İmar rantı vergilendirilsin' önerisini sundu. İşte Ün'ün o açıklaması...

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser 5k İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyithan Eser tarafından kuruldu.

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Asim Gürlük tarafından kuruldu.

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Eser tarafından kuruldu.

sema eser özsaruhan Haberi

sema eser özsaruhan

Şirketin ortaklarından Sema Eser Özsaruhan, İstanbul'daki Bellevue Kempinski ve Astoria Kempinski rezidanslarınının ardından Kazakistan'da da Kempinski için iki rezidans projesi yaptıklarını hatırlatarak "Kempinski'nin dünyada şu anda satınalınabilir durumdaki 12 rezidansından 3'ünü tümüyle biz tasarladık, İstanbul'daki Kempinski Astoria'ya da bir SPA yaptık" dedi.

DEVLERLE YARIŞTIK

Başarılarını, yüksek tasarım kalitesinin yanında, büyük ve sistemli firmaların sunduğu kaliteli hizmeti sunabilmelerine bağlayan Özsaruhan, "Son aldığımız projelerde İngiliz, Amerikalı ve Türk bilinen firmaların projelerinin arasından tercih edildik. Mimarimiz ve hizmetimiz konusunda hiç alçakgönüllü değiliz. Gerçekten işimizde iyiyiz ve değerimizin altında çalışmadık" dedi.

PROJE İHRAÇ EDECEĞİZ

Firmanın diğer ortağı Murat Kader de dünyanın her yerinde...