29 / 03 / 2024

Şemdinli yol yatırımları

Şemdinli yol yatırımları

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Belediyesi Hacıbey Mahallesi’ne yapılacak yeni köprünün inşasına başladı. Çetinkaya, "Vatandaşların daha önce büyük sıkıntı yaşadığı mevkide köprü yaparak bu sorunu çözüyoruz." dedi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Atahan Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Atahan Arazi Yatırımları Anonim Şirketi, Cenk Dudaksız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Bakırköy, Beşyol Mahallesi, İnönü Caddesi, Flor Plaza'da kuruldu.

Gökkubbe Uluslararası Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkubbe Uluslararası Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdem İpekçi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maslak, Büyükdere Caddesi, Üçyol Mevkii'nde kuruldu.

Seydişehir'de yol ve okul yatırımları devam ediyor!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yapımına başlanan ve tamamlanan devlet yatırımları yerinde incelendi. 8 milyon liraya yapılacak Seydişehir-Taraşçı 8 kilometrelik yol çalışması kaymakam ve milletvekili tarafından yerinde incelendi...

Şemdinli yol yatırımları Haberi

Şemdinli yol yatırımları

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, belde halkının talepleri doğrultusunda hareket etiklerini ve Hacıbey Mahallesi Samanlı mevkiinde yeni bir köprü yapılmasına karar verdiklerini söyledi. Çetinkaya, "Vatandaşların daha önce büyük sıkıntı yaşadığı mevkide köprü yaparak bu sorunu çözüyoruz. Daha önce kullanılan köprünün yıkılmış olması vatandaşlar için büyük tehlike arz ediyordu. Daha önce bu mahallemizde su ve yol çalışmalarında bulunmuştuk. Şimdi ise köyde ihtiyaç duyulan köprünün inşasına başladık. Köprüyü kısa bir sürede bitirerek halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz"...