09 / 12 / 2025
fuzul

Semih Anar

Semih Anar

Acupor Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Ulkat, Semih Anar, Şeyda Erdeveci, Kubilay Kapusuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov ne iş yapar? 

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu nedir? Anar Mammadov kariyeri ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın kim olduğu ve Anar Mammadov'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir? Anar Mammadov'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Orinoco Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orinoco Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Özer    Kurtoğlu ve  Semih Tufan Gülaltay tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Sefez Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefez Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Pulat, Semih Edemen ve Serkan Ayboğan ortaklığında kuruldu.

Andra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cantekin Büyük, Mehmet Büyük, Muhammet Şeref ve Semih Ayaz ortaklığında kuruldu.

Ekc Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekc Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Semih Ekici tarafından kuruldu.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Kayseri'de 2010 öncesinde inşa edilen binalar için uyarı!

Jeofizik Mühendisleri Derneği Kayseri İl Temsilci Semih Oybak, Kayseri'de 6 büyüklüğünde deprem yaşanabileceğini belirterek 2010 yılı öncesinde inşa edilen binaların kentsel dönüşüme dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Semih Anar Haberi

Semih Anar

Acupor Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Ulkat, Semih Anar, Şeyda Erdeveci, Kubilay Kapusuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Acupor Yapı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla ,aşağıda detayı verilen ürünlerin imalatı alımı,satımı,ithali,ihracı pazarlaması olup detayı aşağıdaki gibidir. 1. İnşaat sektöründe kullanılan her türlü çatı kaplaması prefabrike yapı elemanları, asma yavan ve özellikle akustik tavan malzemeleri, izolasyon malzemeleri, yer ve duvar kaplamaları, 2.İnşaat sektörüne yönelik her türlü makine ,teçhizat, alet edavat ve bunların yedek parçaları, 3.İnşaat sektöründe kullanılan her türlü malzeme,her türlü taş, mermer alçıtaşı, camyünü, kireç, çimento, hazır beton, hazır harç ve betondan mamül briket, künk, zemin, tavan, duvar, kapı, çatı, dış cephe için ses yalıtım...