27 / 04 / 2024

Semih Küçük

Semih Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük, Bünyamin Küçük tarafından kuruldu.

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Semih Aygın tarafından kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Mbsp Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mbsp Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Partal ve Ahmet Melih Börklü ortaklığında kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Kmd Proje Mühendislik Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmd Proje Mühendislik Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Onur Sağ, Semih Kartal ve Seyit Bayram Macit ortaklığında kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Can, Semih Yolum ve Seyat Kökbalık tarafından kuruldu.

Orinoco Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orinoco Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Özer    Kurtoğlu ve  Semih Tufan Gülaltay tarafından kuruldu.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Semih Demirhan tarafından açıldı.

Semih Küçük Haberi

Semih Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük ve Bünyamin Küçük tarafından 36 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi, 168. Sokak,...