28 / 03 / 2024

Sena Ağaoğlu gelinliği kaç para

Sena Ağaoğlu gelinliği kaç para

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu. Ali Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti. İşte Ağaoğlu'nun kızının düğünden ilginç detaylar.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu'ndan Kuveyt prensesine ilginç cevap!

Ali Ağaoğlu, BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde ilginç açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt prensesini nasıl reddettiğini anlattı.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Sena Ağaoğlu gelinliği kaç para Haberi

Sena Ağaoğlu gelinliği kaç para

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kızını evlendirdi.


Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu.


Görkemli düğün töreninde genç çiftin nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Nikâh şahitliklerini ise Hüseyin Ağaoğlu, Nurcihan Özhabeş, Mustafa Sadık Özhabeş, Ümran İnal ve Süleyman Kırcal yaptı.


MASRAFTAN KAÇINMADI 

​Damat Koray Kırcal, rüya gibi bir düğün için kesenin ağzını açtı, hiçbir masraftan kaçınmadı. Her detayın düşünüldüğü düğün töreninde Sena Ağaoğlu, dünyaca ünlü moda tasarımcısı Zuhair Murad’ın imzasını taşıyan bir gelinlik giydi. Fiyatının 300 bin euro olduğu söylenen gelinlik, düğünün en dikkat çekici detayıydı.


DAMADA 8 MİLYON DOLARLIK HEDİYE 

Ali Ağaoğlu da Koray Kırcal gibi bonkör davrandı. Ünlü işadamı, damadına servet değerinde bir düğün hediyesi verdi....