26 / 04 / 2024

Şenel Mutlu

Şenel Mutlu

Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 2 Mart 2015'te Şenel Mutlu, Hüseyin Kırbaş ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de komiteler belirlendi!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., oluşturulan yeni yönetim kurulu komitelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte oluşturulan yönetim komiteleri ve atanan isimler...

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de görev dağılımı yapıldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme AŞ., Yönetim kurulu görev dağılımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 23 Mart 2015 tarihinde toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle...

Mutlu Yatırım genel kurulda onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 22 Mart 2015 tarihli olağan genel kurul toplantısında onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı.

Mutlu Yatırım'ın Kartal imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 20 Ocak 2015 tarihinde 1/5000 plan ile ilgili olarak yapılan özel durum açıklamasının güncellenmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Mutlu Yatırım'ın Kartal'daki fabrikasının imar planı ne durumda?

Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 2 Mart 2015'te Şenel Mutlu, Hüseyin Kırbaş ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak!

Mutlu Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme A. Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak.

Mutlu Yatırım esas sözleşmenin tadili için izin aldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul 2014 yılı faaliyet raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte şirketin açıkladığı faaliyet raporu...

Regnum Sky Tower ilk mutlu ofis konsepti özelliğine sahip!

Başkent'te "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Mutlu Yatırım Proje bağımsız denetim firmasını seçecek!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme, bağımsız denetim firma seçiminin olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulması hakkında KAP'a açıklama yaptı.

Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme, Kamu Aydınlatma Platformu'na yönetim kurulunun kar dağıtımı yapılmayacağı hususundaki kararı açıkladı. İşte açıklamanın tüm detayları...

Mutlu Yatırım isim değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. , ünvanını Türker Prohe Gayrimenkul ve Yatırım Geliştime A.Ş. olarak belirledi ve bunun için SPK'ya başvuruda bulundu.

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul arsalarının değerleme raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2 arsanın değerleme raporlarını yayınladı. Arsalar İstanbul - Kartal'da ve Bursa - Orhangazi'de yer alıyor.

Şenel Mutlu Haberi

Şenel Mutlu

Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Mutlu, Hüseyin Kırbaş ortaklığında kuruldu.


Fiberon Teknik İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a- İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ . a- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isıyalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü binaların ısı ve su ses yalıtım malzemelerinin imalatı ve dahili ticaretini yapmak. b- Hertürlü prekastlı cephelere ve yüzeylere yurt içinde ve yurt dışında tamirat, tadilat,mastik izolasyon yapılması ve boyanması c- Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan...