19 / 04 / 2024

şener akkan inşaat sektörü

şener akkan inşaat sektörü

İnşaat 16 Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Akkan , Bursa'da inşaat sektöründeki en önemli sıkıntının uygulamada olduğunu belirtti. Akkan, bu sorunun bilinçlendirme ve yetkinlik eğitimleriyle ortadan kalkacağına inandığını söyledi..

Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaatına 610 milyon TL harcandı!

Meral Akşener, partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi. Akşener, Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaat, bakım ve onarımı için 610 milyon TL daha harcanacağını dile getirdi...

İnşaat sektörünün güçlü aktörleri nelerdir?

Yeni Söz Gazetesi'nin köşe yazarlarından Semih Akşener bugünkü yazısında inşaat sektörünün güçlü aktörlerini ele aldı. İşte Semih Akşener'in o yazısı...

Sani Şener inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

İnşaat sektöründe seçimlerden sonra sıçrama bekliyoruz!

Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener, ciddi bir daralmanın olduğu inşaat sektöründe, 2015 yılına kar yılı olarak değil ar yılı olarak baktıklarını söyledi.

İnşaat sektöründe 2015 zorlu bir yıl olacak!

Geçtiğimiz yıl dünya ekonomisinde yaşanan olumsuzlukların ve jeopolitik gelişmelerin, Türkiye ekonomisiyle birlikte inşaat sektörünü de olumsuz yönde etkilediğini belirten Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, 2015'in de zorlu bir yıl olacağını belirtiy

Burak Babüroğlu: İnşaat lokomotif sektör!

Genç MÜSİAD Gaziantep Yönetim Kurulu Üyeleri inşaat sektör kurulları toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya konuşmacı olarak Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener katıldı..

İnşaat sektörü 2015'te yüzde 4 büyüyecek!

Dündar Yetişener; ''İnsaat sektöründeki genel büyümeyi yüzde 4- 4.5 arasında bekliyoruz. İnşaat malzemesi sektörüne gelince... 2015 yılında inşaat malzemesi sanayi üretiminde artışın yine 4.5-5 arasında olmasını öngörüyoruz''dedi.

İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi yayınlandı!

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, “Amacımız, Türkiye ekonomisinde büyük paya sahip olan inşaat malzemeleri alanındaki gelişmeleri ve beklentileri yakından izleyerek, sektöre ve ekonomi yönetimine yol gösterici veriler sunmaktır” dedi.

İnşaat ekonominin üzerinde büyüyecek!

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, bu yıl Türkiye ekonomisinin yüzde 3.5 oranında büyüyeceğini tahmin ederek “Buna karşın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü ise yüzde 4.5-5 oranında büyüme gösterecek” dedi.

İnşaat ekonominin üzerinde büyüyecek!

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, bu yıl Türkiye ekonomisinin yüzde 3.5 oranında büyüyeceğini tahmin ederek “Buna karşın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü ise yüzde 4.5-5 oranında büyüme gösterecek” dedi.

2015'te Türkiye yüzde 3.5, inşaat sektörü yüzde 4.5 büyür!

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "2015 yılında Türkiye'deki ekonomik büyümeyi yüzde 3.5, inşaat sektöründeki büyümeyi yüzde 4.5 ve inşaat malzemesi sektöründeki büyümeyi ise yüzde 4.5-5 öngörüyoruz" dedi.

İnşaat malzemeleri ihracat 2015 hedefi 24 milyar dolar!

Türkiye inşaat malzemesi sektörü, bu yıl ihracatını yüzde 10 dolayında artışla 24 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor. İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, inşaat malzemeleri pazar büyüklüğünün 2014 yılında 54.8 milyar dolar olduğunu belirtti..

şener akkan inşaat sektörü Haberi

şener akkan inşaat sektörü

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül, inşaat sektörünün bugünkü durumu ve dernek çalışmaları hakkında Akkan'dan bilgi aldı. 


Çevre ve Şehircilik Muduru Eyüp Gül ve Yapı Malzemeleri Şube Müdürü Hakan Gur'ün birlikte gerçekleştirdiği ziyarette inşaat sektörünü değerlendiren İnşaat 16 Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Akkan, firmaların kullandığı malzemelerin birinci sınıf olduğunu dile getirdi 


SIKINTI UYGULAMADA 


Sektördeki en önemli sıkıntının uygulamada olduğunu belirten Akkan,  "Bursa'dakı İnşaat çalışmalarında eğitimsizlik ve bilinçsizlikten kaynaklı bir uygulama sorunu var. Bu sorunun bilinçlendirme ve yetkinlik eğitimleriyle ortadan kalkacağına inanıyorum" dedi. 


Piyasadaki yapılaşmanın küçük çaplı olduğunu ve tüketicilerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayamadığım belirten Akkan, "Müteahhitler bireysel İş yapmaktansa bu araya gelerek, güçlerini birleştirerek daha büyük yapılar İnşa edebilirler" diye konuştu Dernek çalışmalarım yakından takip ettiğini belirten Çevre ve Şehircilik...