20 / 04 / 2024

Şener Mermer ihracatı

Şener Mermer ihracatı

Şener Mermer Sanayii, ihracatta hedef büyüttü. 3 milyon liralık yatırımla kapasite artırımına giden firma, Libya, Irak, Venezüella, Dubai gibi ülkelerinin yanı sıra birçok Arap ülkesine yaptığı ihracatı 2 katına çıkarmayı hedefliyor...

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzm Mermer İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeliile Mahsun Yıldırım ve Murat Hıdır Çelik ortaklığında kuruldu.

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Main Yapı İnşaat Mermer Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kanza tarafından kuruldu. 

Çin'de inşaat sektörü yavaşladı!

Temmer Marble Yönetim Kurulu Başkanı, Çin'de mermer ihracatının düşmesinin inşaat sektörünün yavaşlamasından kaynaklandığını kaydetti.

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seher Hafriyat Yıkım İnşaat Ve Mermer İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Besim Ökten   ve Selim Çakar ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Mozaik Mermer Granit İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat İthalat İhracat San. Ve Tic.Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu. 

Elazığ'ın mermerine 2 milyon euroluk kredi desteği!

Elazığ'da bulunan Alacakaya Mermer ve Maden, 4 yılda KOSGEB'den toplamda 2 milyon euro hibe ve faizsiz kredi desteği aldı. 2008 ve 2012 yıllarında 70 milyon dolarlık mermer ihracatı gerçekleşti.

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrm Mermer İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Gülnihal Mamat tarafından kuruldu. 

Mermerde üretim uyarısı!

İtalya Mermer Makineleri Üreticileri Konfederasyonu Başkanı Marabelli, Türk mermer ihracatçılarını uyardı. Düşük fiyat politikası nedeniyle birkaç yıl içinde maliyet kurtarılamayacağı için üretimin durma noktasına gelebileceği belirtti.

Türk mermercilere İtalya'dan uyarı!

İtalya Mermer Makineleri Üreticileri Konfederasyonu Başkanı Marabelli, ''Türk mermer ihracatçılarının uyguladığı düşük fiyat politikası nedeniyle üretim durma noktasına gelebilir'' açıklamasında bulundu.

Marmara Adası'nda yılda 250 bin metreküp mermer üretiliyor!

Balıkesir'de yer alan Marmara Adası'nın mermer ihracatında neler kaydettiğini anlatan MARMİAD Başkanı Hasan Dinçer, adadaki mermer üretiminin yıllık yaklaşık 250 bin metreküp olduğunu belirtti.

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler'den yoğun ilgi!

Blok Mermer Fuarı’na Çinli ve Hintliler akın etti. Yerli mermer üretici ve ihracatçı firmalar, kurulan iş bağlantıları ile 2017’nin ilk çeyreğini de garanti altına aldı.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Şener Mermer ihracatı Haberi

Şener Mermer ihracatı

Şener Mermer Sanayii, 3 milyon liralık yatırımla kapasiteyi artırdıktan sonra çeşitli ülkelere yaptığı ihracat ikiye katlamayı amaçlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şener, "Firmamız, büyük projelere imza atmayı ve yaptıklarını kaliteye dönüştürmeyi kendisine ilke edinmiştir" dedi. 



GRANİT ve mermer sanayinde faaliyet gösteren Şener Mermer Sanayii, ihracatta hedef büyüttü. 3 milyon liralık yatırımla kapasite artırımına giden firma, Libya, Irak, Venezüella, Dubai gibi ülkelerinin yanı sıra birçok Arap ülkesine yaptığı ihracatı 2 katına çıkarmayı hedefliyor. 


Kurucu Yusuf Ali Şener'in yönetimi ile 2002 yılında İstanbul'da inşaat ve gıda sektöründe faaliyetlerini sürdüren firma, 2007 yılında yönetim kurulu başkanlığını Metin Şener'e devretti. 


Firma, daha sonra koşulların değişmesi ile sektör değiştirerek, granit ve mermer sektörü alanında faaliyetlerine devam etti. Çin ve Hindistan'dan granit ithalatıyla sektörde yer edinen firma, yoğun...