28 / 03 / 2024

Şener Mermer yeni ürünleri

Şener Mermer yeni ürünleri

Şener Mermer Sanayii, ihracatta hedef büyüttü. 3 milyon liralık yatırımla kapasite artırımına giden firma, Libya, Irak, Venezüella, Dubai gibi ülkelerinin yanı sıra birçok Arap ülkesine yaptığı ihracatı 2 katına çıkarmayı hedefliyor...

Ener Liva Yuvacık Evleri!

Ener Liva Yuvacık projesi 6 blok halinde toplam 115 adet daireden meydana geliyor. Ener Liva Yuvacık Evleri projesindeki bütün daireler İzmit Körfezi manzarasına sahip olarak yükseliyor.

Ener Liva Yuvacık projesinde 2+1' ler 140 bin TL' den başlıyor!

Ener Liva Yuvacık projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Ener Yapı imzasıyla yükseliyor. Ener Liva Yuvacık projesinde 2+1' ler 140 bin TL' den başlıyor.

Sefa Sirmen'in yeni projesi: Ener Liva - Yuvacık

İzmit siyasetinin önemli ismi Sefa Sirmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki siyasi hayal kırıklığının ardından iş dünyasında dev adımlarla ilerliyor. Sirmen'in yeni projesi Ener Liva -Yuvacık

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Marmara Granit ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Marmara Granit ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Kamil Hasan Alpay, Bilal Eryılmaz tarafından 2 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Temmer Mermer 2015'te yüzde 5'lik büyüme hedefliyor!

Bilecik'te ilk ocak yatırımlarıyla sektöre giren Temmer Mermer, Afyon'da 107 bin metrekare açık, 42 bin kapalı alana sahip fabrikasıyla dünyanın 40 ülkesine Türk mermeri gönderiyor.

Ener Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ener Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Düzgün Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Çinliler mermer ocağı bırakmadı!

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Antalya, Burdur ve Isparta’da 86 mermer ocağının Çinliler tarafından alındığını söyledi. Bölgeden 100’e yakın ülkeye mermer ihracatı yapılıyor.

86 mermer ocağı Çinlilierin oldu!

BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Mustafa Satıcı, mermer ocakları nedeniyle ormanlık alanlarda açılan ve ağaçların kesilmesiyle oluşan görsel kirliliği, kendilerinin de arzu etmediklerini söyledi.

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Muğla'dan 37 ülkeye mermer ihraç ediliyor!

Türkiye üretiminin yüzde 20'sinin gerçekleştirildiği Muğla'dan 37 ülkeye mermer ihraç ediliyor. Dünyanın en zengin doğal taş oluşumlarının bulunduğu Alp kuşağında yer alan Türkiye, çok çeşitli ve büyük miktarda mermer rezervine sahip...

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Ege Seramik Santiago ile mermer zarafetini mekanlara taşıyın!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markaları arasında yer alan Ege Seramik, zengin ürün portföyünü tanıtmaya devam ediyor.Ege Seramik Santiago ile mermer zarafetini mekanlara taşıyın.

Şener Mermer yeni ürünleri Haberi

Şener Mermer yeni ürünleri

Şener Mermer Sanayii, 3 milyon liralık yatırımla kapasiteyi artırdıktan sonra çeşitli ülkelere yaptığı ihracat ikiye katlamayı amaçlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şener, "Firmamız, büyük projelere imza atmayı ve yaptıklarını kaliteye dönüştürmeyi kendisine ilke edinmiştir" dedi. 



GRANİT ve mermer sanayinde faaliyet gösteren Şener Mermer Sanayii, ihracatta hedef büyüttü. 3 milyon liralık yatırımla kapasite artırımına giden firma, Libya, Irak, Venezüella, Dubai gibi ülkelerinin yanı sıra birçok Arap ülkesine yaptığı ihracatı 2 katına çıkarmayı hedefliyor. 


Kurucu Yusuf Ali Şener'in yönetimi ile 2002 yılında İstanbul'da inşaat ve gıda sektöründe faaliyetlerini sürdüren firma, 2007 yılında yönetim kurulu başkanlığını Metin Şener'e devretti. 


Firma, daha sonra koşulların değişmesi ile sektör değiştirerek, granit ve mermer sektörü alanında faaliyetlerine devam etti. Çin ve Hindistan'dan granit ithalatıyla sektörde yer edinen firma, yoğun...