25 / 04 / 2024

Şener Şen beyoğlu

Şener Şen beyoğlu

Yeni sokağında yeni bir hayata başlayan Şener Şen, 'Burada bir evim vardı, bütün mal sahipleri birleşip evdeki dairelerini restore etti. Ben de onlara uydum' dedi.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Beyoğlu'nda inşaattan düşen işçi yaralandı!

Beyoğlu'nda işe başlığı ilk günde üçüncü kattan inşaattaki çukura düşen 56 yaşındaki Hayrettin Şahin, hayatını kaybetti.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beyoğlu'nda tarihi binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Beyoğlu'nda tehlikeli olduğu iddia edilen en üst katının yıkımı yapılan tarihi binanın duvarı işçilerin üstüne çöktü. Olay sonucunda yaralanan 3 kişi hastaneye götürüldü.

İmar barışı en fazla Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda konut fiyatlarını artırdı!

Toplamda 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğu ve bir yıldan fazla süren imar barışı düzenlemesi süresince İstanbul'da konut fiyatları en çok yüzde 12,77 ile Beyoğlu'nda arttı...

Beyoğlu Tomtom, Galataport ile uçacak!

Beyoğlu'nun en gözde mahalleleri arasında yer alan Tomtom Mahallesi, Galataport projesiyle şahlanacak.

İMO, Beyoğlu'ndaki bina çökmesinin ön raporunu hazırladı!

İMO İstanbul Şube Başkanı Suna, Beyoğlu ilçesinde geçen hafta bir binanın çökmesine ilişkin hazırlanan raporu basın mensuplarıya paylaştı...

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Yıl sonuna kadar Beyoğlu'nda 1700 konut satılacak!

"Beyoğlu’nun Yatırım Değeri" GYODER özel raporu yayınlandı. Rapora göre Beyoğlu'nda 11 adet marklı konut projesi inşa ediliyor. Teslimlerin en geç 2022 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Beyoğlu Narmanlı Han 3 ay sonra açılacak!

Beyoğlu’ndaki tarihi Narmanlı Han’da yapılan restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgi veren projenin mimarı Dr. Sinan Genim hanın en geç 3 ay sonra kapılarını açacağını müjdeledi....

Beyoğlu, MIPIM'in gözdesi oldu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonları arasında yer alan MIPIM 2017’ye 35 yatırımcı ve 47 proje ile katılan Beyoğlu, fuarın gözdesi oldu.

Şener Şen beyoğlu Haberi

Şener Şen beyoğlu

Şener Şen, yıllardır yaşadığı Etiler’i terk etti, Beyoğlu’na yerleşti.


Şener Şen, yıllardır yaşadığı semti ardında bıraktı. Usta oyuncu, Etiler’den ayrılarak Beyoğlu’na taşındı.

Yeni sokağında yeni bir hayata başlayan Şen, “Burada bir evim vardı, bütün mal sahipleri birleşip evdeki dairelerini restore etti. Ben de onlara uydum, sonra da taşındım. Burada daha mutluyum” dedi.


Önceki gün Galatasaray’daki evinden çıkmış, Tepebaşı Otoparkı’na doğru yürürken objektife takılan oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Beyoğlu’nu seviyorum, geçmişte de uzun yıllar burada yaşamıştım, sonra Etiler’e gittim. Ama asıl buralar bana...