25 / 04 / 2024

Seranit 2014 ürünleri

Seranit 2014 ürünleri

Armani, Lacoste ve Vakko gibi birçok firmaya özel seri karo üreten Seranit, bunların formüllerini saklıyor. Gelecekte aynı ürünü isteyen firma için ilkinin aynısı üretiliyor..

Seranit 70x70 karolar ile yeni boyutlar katıyor!

Doğanın benzersiz dokularını evlere taşıyan Seranit porselen karolar yeni boyutlarıyla sıra dışılığın ölçüsünü yaşam alanlarına taşıyor. Türkiye’nin 70x70 cm’lik ilk ve tek karoları Seranit imzasını taşıyor.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Yeni konut projeleri yapı ürünleri sektöründe talebi artırdı!

Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, yeni konut ve kentsel dönüşüm projelerindeki canlılık yapı ürünleri talebini de artırdı. İç talebin ihtiyacı için İnönü’de 100 milyon liralık yatırımla üretim tesisi kuracaklarını açıkladı...

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Forum Sağlık Ürünleri Araştırma Danışmanlık İnşaat Medikal İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Feridun Kubilay Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Çamyar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carpe Diem İnşaat Yatırım Tarım Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Engin Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Demiryapan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yolcular İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolcular İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Sepet tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeti İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Yetim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Seranit 2014 ürünleri Haberi

Seranit 2014 ürünleri

Gelişen gayrimenkul sektörüne paralel olarak büyüyen inşaat ve yapı malzemeleri pazarı da her geçen gün genişliyor. Porselen pazarının yüzde 70’lik kısmını ellerinde tuttuklarını belirten Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, her yeni inşaat yatırımının kendilerine daha iyi adımlar attırdığını söyledi.


Pek çok üst segment projenin müşterileri olduğunu belirten Baba, “Alıcı anlamında baktığımız zaman Türkiye’de bir farkındalık oluştu. Ev ve ofis tasarlanırken kullanıcı tasarıma dahil olmak istiyor, bu bizim için çağın en önemli adımı. Kullanıcı orayı kişiselleştirmek istiyor. Daha doğal ve naturel desenler isteniyor. Ahşap, tekstil dokular geldi, son kullanıcı deri, keten gibi kumaşları da görmek istiyor” dedi.


Başkası için üretilmiyor

Baba, yaptıkları çalışmaların dışında kişiye, projeye özel ürün tasarlama anlamında da önemli işler yaptıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Proje...