20 / 04 / 2024

Seranit Grup ulaşım

Seranit Grup ulaşım

Seranit Grup, 2014 yılında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görüldü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Seranit Grup Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda En iyi Stant Ödülü aldı!

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Grup, 2 – 6 Nisan 2014 tarihleri arasında 26’ncısı gerçekleşen ‘Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda En iyi Stant Ödülü’ne layık görüldü.

Seranit Grup, 26’ncı Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılıyor!

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Grup, bu yıl 26’ncısı düzenlenen ‘Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılıyor. Fuar, 2 – 6 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Seranit Grup Eskişehir'de 100 milyon TL'lik yeni tesis kuracak!

Sinpaş Holding bünyesindeki Seranit Grup, mutfak-banyo sektörüne 100 milyon liralık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Grubun bu alandaki markası Vanucci yeni yatırıma 2016 yılında başlayacak..

Toya Grup Toya Moda ulaşım!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de yükseliyor. Toya Grup Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında proje İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Seranit Grup ulaşım Haberi

Seranit Grup ulaşım

Sektöründe köklü bir geçmişe sahip Seranit Grup,  girdiği her ortamda estetik bakış açısıyla ve teknik çözümleriyle dikkat çektiği kadar ekonomik gelişimiyle de Türkiye’yi dünyada temsil ediyor. 28-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul Bomonti Hilton’da düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nun İstanbul Zirvesi kapsamında “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi (Global Growth Company)” ödülünü Türkiye’de tek alan şirket olarak sektördeki liderliğini ve ülkeye katkısını bir kez daha kanıtlamış oldu.


Seranit Grup, modern üretim teknolojilerindeki yenilikleri sürekli takip ederek, üretim alanlarına kısa sürede adapte ederek sektörde öncü olmaya devam ediyor. Son yıllardaki büyümesi, küresel kurumsal vatandaşlık adına toplum adına yaptığı çalışmaları, Türkiye ekonomisine etkisi ve örnek liderlik çalışmaları ile Dünya Ekonomik Forumu tarafından ödüle layık görülen Seranit Grup, toplumuna ve dünyaya katkı sunan öncü...