29 / 03 / 2024

seranit özel tasarım

seranit özel tasarım

Armani, Lacoste ve Vakko gibi birçok firmaya özel seri karo üreten Seranit, bunların formüllerini saklıyor. Gelecekte aynı ürünü isteyen firma için ilkinin aynısı üretiliyor..

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bakır ve Ömer Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” doğrultusunda "Şehir ve cami estetiği açısından ilk olma özelliğine sahip “Cami Tasarım Fikir Yarışması” düzenliyor.

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine sponsor oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Seranit Grup, sanata verdiği desteğe “Tasarım Tomtom Sokakta” etkinliği ile devam ediyor.

Mod Tasarım'dan ofislere özel koleksiyon!

Çoğumuz günün büyük bir bölümünü ofislerde yoğun bir tempoda çalışarak geçiriyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için Mod Tasarım tarafından kurulan Ofisci, modern ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla sektörün çıtasını yükseltiyor.

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Manço Mimarlık, S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülü aldı!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülünü Aldı

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Çelebizade'den iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılar!

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.

seranit özel tasarım Haberi

seranit özel tasarım

Gelişen gayrimenkul sektörüne paralel olarak büyüyen inşaat ve yapı malzemeleri pazarı da her geçen gün genişliyor. Porselen pazarının yüzde 70’lik kısmını ellerinde tuttuklarını belirten Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, her yeni inşaat yatırımının kendilerine daha iyi adımlar attırdığını söyledi.


Pek çok üst segment projenin müşterileri olduğunu belirten Baba, “Alıcı anlamında baktığımız zaman Türkiye’de bir farkındalık oluştu. Ev ve ofis tasarlanırken kullanıcı tasarıma dahil olmak istiyor, bu bizim için çağın en önemli adımı. Kullanıcı orayı kişiselleştirmek istiyor. Daha doğal ve naturel desenler isteniyor. Ahşap, tekstil dokular geldi, son kullanıcı deri, keten gibi kumaşları da görmek istiyor” dedi.


Başkası için üretilmiyor

Baba, yaptıkları çalışmaların dışında kişiye, projeye özel ürün tasarlama anlamında da önemli işler yaptıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Proje...