25 / 04 / 2024

Serdar Balcı

Serdar Balcı

TOF İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Balcı, Hasan Karakaş, Fatih Keskin tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Bağcılar, 100. Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

TOF İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TOF İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Balcı, Hasan Karakaş, Fatih Keskin tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Bağcılar, 100. Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

Müteahit Talip Balcı vefat etti!

İstanbul Erenköy Müteahitlerinden Talip Balcı 24.12.2014 tarihinde vefat etti. Talip Balcı'nın cenazesi, 25.12.2014 günü öğle namazına müteakip Küçükyalı Aile Mezarlığına defnedilecek.

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgar yatırımcılar inşaat izninde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği ( TÜREB ) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven rüzgar enerjisi yatırımlarının inşaat süreci ile ilgili izinlerde sıkıntılar yaşadığından bahsetti. İşte yazının devamı...

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın yazısına göre; Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen şarkıcı Serdar Ortaç, eşine düğün hediyesi olarak satın aldığı Gayrettepe'deki 8 katlı binayı satışa çıkardı...

Serdar İnan: Sign of the city rekabeti arttıracak!

Sign of The City Awards’da, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, “Bu sene ilk kez ödüllerini dağıtan yarışmanın yeni projelerde rekabeti arttıracağına ve en iyisini yapma isteğini güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

Serdar Yılmaz: Konutlara ihtiyaç olduğu sürece piyasa talebi yaratacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan İnsay Yapı Serdar Yılmaz konutlara olan ihtiyaçtan ve bunun piyasaya yansımalarından bahsetti...

Serdar Bilgili: Parkorman'a ilk kazma Ocak'ta vurulacak!

Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, “Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ‘biz hata yaptık’ diyecekler” dedi.

Serdar Bilgili, Park Orman ve Galataport için tarih verdi!

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Serdar Bilgili tarih verdi...

Ahmet Balcı: Derinkuyu'ya giriş ücreti düşürülsün!

Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı "Yerli turistlerin çoğu giriş ücreti yüksek olduğu için Derinkuyu Yer Altı Şehri'ni gezmeden dönüyor" dedi.Balcı, Kapadokya'daki Derinkuyu'nun giriş ücretinin düşürülmesini istedi...

Balcı Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv İletişim Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv İletişim Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Balcı, Arif Balcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu.

Tevfik Balcıoğlu: İzmir tasarım kenti olacak!

Londra Tasarım Festivali'nde İzmir'i temsil eden, Akdeniz Akademisi Yönetim Kurulu ve Bilim Kurulu üyesi Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tevfik Balcıoğlu, Ege ve İzmir'in bir tasarım kenti olarak kalkınabileceğine dikkat çekti.

Murat Serdar Kırçıl kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi İnşaat Mühendisi Murat Serdar Kırçıl kimdir? Murat Serdar Kırçıl, hangi işlerde görev aldı?

Kağıthane Belediyesi'nin acı günü: Mimar Ali Rıza Balcıoğlu vefat etti!

Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mimarlarından Ali Rıza Balcıoğlu vefat etti. Mimar Ali Rıza Balcıoğlu'nun cenazesi bugün Şişli Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Serdar Balcı Haberi

Serdar Balcı

TOF İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Balcı, Hasan Karakaş, Fatih Keskin tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


TOF İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...