24 / 04 / 2024

Serdar Bilgili kimdir

Serdar Bilgili kimdir

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Serdar Bilgili ABD'de rezidans yapacak!

Son bir yılda peş peşe yaptığı gayrimenkul yatırımları ve alımlarıyla dikkat çeken Bilgili Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili ortakları ile beraber Beverly Hills’deki 9.200 Wilshire Bulvarı’nda 54 rezidanstan oluşan ortak bir projeyi hayata geçirme kararı aldı...

Serdar Bilgili Manhattan 5.Cadde’deki binanın yeni ortağı oldu!

Bilgili Grup'un patronu Serdar Bilgili, New York Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Coca-Cola binasını 955 milyon dolara satın aldı.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

Serdar Bilgili'den 130 milyon dolarlık çılgın konut projesi!

ABD’de milyonlarca dolarlık gayrimenkulü bulunan Serdar Bilgili, yeni yatırım için kolları sıvadı. Sosyetik işadamı, 130 milyon dolara Beverly Hills’te bulunan dev bir projeye imza attı.

Serdar Bilgili, ABD'deki Gucci binası için 155 milyon dolar ödedi!

Bilgili Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Gucci Building’te yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alan satın aldı. Bilgili ve Alman ortağı bu satın alma için 135 milyon dolar ödedi.

Serdar Bilgili: Servetimi gayrimenkulde yaptım!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nde konuşan Serdar Bilgili, "Servetimi gayrimenkulde yaptım" dedi.

Galataport, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak!

"Şu dönemde Galataport projesini yapıyorsunuz Doğuş Grubu’yla. Günde 2-3 gemi gelirken İstanbul’a, artık kruvaziyer turizm bitiş noktasına geldi. Biz ne yaptık? diyor musunuz?" sorusuna İş adamı Serdar Bilgili, "Galataport İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak" dedi.

Doğuş-Bilgili ortaklığı için bir engel yok!

Rekabet Kurulu, Corpera Turizm Yatırımları A.Ş.’nin paylarının belirli oranda hissesinin Doğuş Holding tarafından, Palazzo Corpi GMBH’dan devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi.

Parkorman ve Galataport ne zaman başlayacak?

Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, 'Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. ' dedi.

Ferit Şahenk Fatih Ormanları'nda Serdar Bilgili'ye ortak oldu!

SON dönemlerde eğlence ve yeme içmeye yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, şimdi de Serdar Bilgili’nin 29 yıllığına kiraladığı Fatih Ormanları’na ortak oldu...

Abdülhakim Bilgili kimdir?

Kahramanmaraş'ta iş hayatına atılan Abdülhakim Bilgili kimdir? Abdülhakim Bilgili, Bilgili Holding'i ne zaman kurdu? Bugün Bilgili Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili kimdir? İşte Bilgili Holding...

Serdar Bilgili kimdir?

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili kimdir? Serdar Bilgili hangi eğitimleri görmüştür? İşte Serdar Bilgili'nin eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili kimdir Haberi

Serdar Bilgili kimdir

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Geçen yıl İsrail kökenli ABD'li ortağı Michael Shvo’la birlikte Amerika'da tam 1 milyar 333 milyon dolarlık mülk satın alan  Serdar Bilgili, 2020’ye hızlı bir giriş yaptı.

Serdar Bilgili ve ortağı Michael Shvo, California'nın ünlü binaları arasında yer alan 'Big Red'i satın aldı. Türk işadamı, 44 katlı bina için tam 340 milyon dolar ödeme yaptı. Big Red’i satın almaları ABD basınında geniş bir yer aldı.

Serdar Bilgili Amerika'dan 1.3 milyar dolarlık mülk...