25 / 04 / 2024

Serdar Göktekin yalın zirve

Serdar Göktekin yalın zirve

Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, sektörde her yeni projede yalın düşünceyi yeniden kurmak zorunluluğu olduğunu söyleyerek, “Bize göre inşaatta yalını çözmek ve hakkıyla uygulamak demek yalında zirve demek” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Göktekin Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Göktekin Enerji Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 100 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Göktekin tarafından açıldı.

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Soner Yalçın'ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklenti iddiası!

Soner Yalçın’ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklentiler yaptığına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. otoğraflarda bodrum kat ilave edilen villanın tabanının komple delinip yıkıldığı görülüyor...

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Amerika'ya gelin giden Süreyya Yalçın, koronavirüs karantinasını 4 milyon dolar değerindeki göz kamaştıran malikanesinde geçiriyor. Sosyetik güzel karantina günlerini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

Serdar Göktekin yalın zirve Haberi

Serdar Göktekin yalın zirve

Yalın Enstitü tarafından İstanbul’da 2-3 Aralık'ta gerçekleştirilen Yalın Zirve'ye, 38 şirketten toplam 54 konuşmacı katıldı. Yalın Zirve’nin konuşmacıları arasında yer alan Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, deneyimlerini katılanlarla paylaştı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, yalın mantığı inşaata taşıdıklarını dile getiren Göktekin, şöyle konuştu:

“İnşaatta her bir proje yeniden yeni bir fabrika kurmak gibi... Bir fabrikada yalın düşünceyi oturtmak elbette ki kolay değil ama inşaatta her proje de yeniden kurmak zorundasınız. Bizim de amacımız bu konuda sürekli kendini yenileyen, yeniliklere açık olan ama bunu yaparken de standartlarla işine odaklanıp hareket eden bir yapıya kavuşmaktı. Bu çerçevede inşaatı teknolojiyle buluşturmak için yalın mantığın inşattaki yansıması olarak da BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) ile tanıştık ve BIM’I benimsedik. Mükemmelliğe giden yolda, küçük kalırken...