16 / 04 / 2024

Serdar Hüseyin Yıldırım

Serdar Hüseyin Yıldırım

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, Türkiye'de ticari havacılığın çok hızlı şekilde büyüdüğünü belirterek "Genel ve amatör havacılıkta bu gerçekleşmedi.

Antalya 3. havalimanı yeri belli oldu!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Antalya'da yapılacak 3'üncü havalimanının Kaş ile Demre arasında yer alacağını açıkladı. Yıldırım, "Analizler olumlu çıkarsa ihale bu yıl yapılır" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2'nci pist mi geliyor?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, YSE Yapı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist için sözleşme imzalanacağını söyledi.

3. havalimanında 5 milyar euroluk karmaşa!

3. havalimanını yapacak konsorsiyumun alacağı kredinin 5 milyar Euro’luk kısmına kefil olduklarını söyleyen DHMİ Genel Müdürü kafaları karıştırdı. Ekonomi bürokratları krediye kamunun garanti vermediğini açıkladı.

3. havalimanının fiili inşaatı Mayıs'ta başlayacak!

3. havalimanı için “Keşke daha evvel başlasaydı” diyen DHMİ’nin yeni Genel Müdürü Yıldırım, “Avrupa’yı derinden etkileyecek bir projedir. Yeter ki biz doğru olarak bunu yapalım” dedi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Binali Yıldırım: Çatalca'da arazi çok, yerleşim az!

Seçim gezileri kapsamında Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bölgede ulaşım sorunun metro ve hızlı tren projeleriyle çözüleceğini söyledi.

Serdar Hüseyin Yıldırım Haberi

Serdar Hüseyin Yıldırım

Bununla ilgili birtakım çalışmalar başlattık. Bunun için yeni hava meydanları yapacağız" dedi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, havacılık kültürünün gelişmesinin ticari ve askeri uçuşlar haricinde yapılan genel havacılık faaliyetlerinin gelişmesi ile mümkün olabileceğini söyledi. Sektörün sorunlarının konuşulduğu 1. Genel Havacılık Forumu'nda, son yıllarda Türkiye'de ticari havacılığın çok hızlı şekilde büyümesine rağmen genel ve amatör havacılık alanındaki gelişmelerin bu ölçekte olmadığına dikkat çeken Yıldırım, "Mecburiyetten dolayı İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen'de genel havacılık açısından bazı kısıtlamalar getirildi" dedi. Yıldırım, bu konuda iyileştirme yapacaklarını aktardı. Yıldırım konuyla ilgili şunları söyledi: "Havaalanı diyebileceğimiz sadece bir küçük pist, belki prefabrik binadan oluşan genel havacılığın ve amatör havacılığın kullanımına açık olacak meydan sayısını arttırmamız lazım. Bununla ilgili bir takım çalışmalar...