25 / 04 / 2024

serdar inan kim

serdar inan kim

Eserlerine "Mimar S.inan" şeklinde imza atan; İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan kimdir? İşte Serdar İnan'ın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

İmar planı olsa konutta fiyatlar düşer!

İnanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 2014'te 480 milyon TL'lik ciro yaptıklarını bu yıl da 650-750 milyon TL ciro beklediklerini söyledi.

İnanlar İnşaat 8 yeni projeye başlayacak!

Net satış gelirini 2014 yılında yüzde 258,6 oranında artırarak Fortune 500 listesine 305’inci sıradan giriş yapan İnanlar İnşaat, hızlı büyümesini bu yıl da sürdürmeyi öngörüyor.

Serdar İnan: Bu yıl altı yeni projeye başlayacağız!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "bu yıl içerisinde altı yeni projeye başlıyoruz. Bunlar Halkalı, Esenyurt, Basın Ekspres, Kartal, Sanayi Mahallesi'nde, Sarıyer'de yükselecek" dedi.

Serdar İnan: İstanbul'un her tarafına imza atacağız!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen üretici firmalarından İnanlar İnşaat, durdurak bilmiyor. Bir taraftan satışta olduğu projeler için kampanyalar düzenleyen şirket, öte yandan yılın son çeyreğinde tanıtımını yapacağı konut ve ofis projeleri için geri sayım

Serdar İnan: Milli gelirimizi arttırmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul!

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "milli gelirimizi 10 inden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi.

İnanlar, inşaat sektöründe 49'uncu yılına girdi!

Bugüne kadar 220'nin üzerinde projeye imza atan İnanlar İnşaat, bu yıl 49'uncu yılını kutluyor. Serdar İnan, 2013 yılı itibariyle otomotiv sektöründe de yeni yatırımlar yaptıklarını aktardı...

İnanlar İnşaat 49 yaşında!

1965 yılında İnan İnşaat adıyla İstanbul’da başlayan hikayesine; 220’nin üzerinde proje, sayısız uluslararası ödül ve sektörde birçok ilki sığdırmayı başaran İnanlar, 2014 yılı itibariyle 49. yılını kutluyor...

Serdar İnan'ın acı günü! Ayla İnan vefat etti!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan'ın annesi Ayla İnan vefat etti. İnan'ın cenazesi yarın Fatih Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu aile kabristanında toprağa verilecek...

Serdar İnan'dan sultanlara layık proje önerisi Sultanada!

Maliyeti 100 milyar, satışı 300 milyar dolar seviyesinde olabilecek Sultanada, 300,000 insanın rahatlıkla yaşayabileceği bir ticaret, ulaşım, kültür ve simge şehri; sonuç olarak bir marka şehir olabilecektir...

Serdar İnan: Mütekabiliyet Yasası, 2012 yılını tetikler!

2011 ve 2012 yılının inşaat sektörü adına verimli geçtiğini belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, sektörün yılı yüzde 10.8 gibi bir büyüme rakamıyla kapadığını dile getirdi

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

Serdar İnan kayıp mı?

Son günlerde sosyal medya ve iş dünyasında konuşulan bir iddiaya göre İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Serdar İnan gözaltına alındı!

Ünlü iş adamı Serdar İnan, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Taksim'deki demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan İnan'ın ifadesine başvurulacağı açıklandı.

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

Serdar İnan: Kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul!

Serdar İnan, “Yüksek teknoloji üreten bir ülke olmak için 20-30 sene lazım. Oysa, 5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

serdar inan kim Haberi

serdar inan kim

Serdar İnan kimdir?

Serdar İnan, 1965 Erzincan doğumlu. Robert Koleji mezunu olan Serdar İnan, üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okudu. İTÜ Mimarlık mezunu olan Serdar İnan, bugün İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.

Aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi olduğu Sersar İnan, üniversite yıllarında aile şirketi olan İnanlar İnşaat’ta çalışmaya başladı.

1995 yılında İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Serdar İnan, bugüne kadar 100’ün üzerinde projeye imza attı.

Serdar İnan, inşaat sektörünün dışında otomotiv, enerji ve turizm sektörlerinde de yatırımda bulunuyor.

Serdar İnan, İstanbul Ticaret Odası (İTO), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve İstanbul Mimarlar Odası üyesi.

İstanbul aşığı mimar olarak bilinen Serdar İnan'ın hobileri arasında şiir, makale yazmak, spor yapmak ve seyahat etmek bulunuyor.

Evli ve dört kız çoğuğu babası olan Serdar İnan’ın kendisine ait dört...