26 / 04 / 2024

serdar inan kimdir

serdar inan kimdir

Eserlerine "Mimar S.inan" şeklinde imza atan; İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan kimdir? İşte Serdar İnan'ın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz...

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

Serdar İnan kayıp mı?

Son günlerde sosyal medya ve iş dünyasında konuşulan bir iddiaya göre İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul'da gayrimenkul her yıl ortalama yüzde 25 fiyat artışı alır!

Türkiye,IMF'nin “Küresel Konut İzleme Raporu”na göre konut fiyatlarının en çok arttığı 7’nci ülke oldu. Peki fiyat artışı sürecek mi? Beklentiler ne yönde? Sektöre dair merak edilenleri, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan anlattı…

Serdar İnan: Türkiye'de emlak balonu yok!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, emlak balonu var diyenlere inanmayın diyor. İnan "Yabancılara imarlı konut satışından 20 yılda 100 milyar dolar gelebilir" diyor.

İnşaat sektöründe Erzincanlılar ikinci sırada!

Serdar İnan… İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. Hani derler ya nev-i şahsına münhasır. Tam da öyle bir isim. Hiçbir zaman yumurtaları aynı sepete koymuyor. İstanbul’un her yerinde inşaat yapıyor.

İmar planı olsa konutta fiyatlar düşer!

İnanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 2014'te 480 milyon TL'lik ciro yaptıklarını bu yıl da 650-750 milyon TL ciro beklediklerini söyledi.

İnanlar İnşaat 8 yeni projeye başlayacak!

Net satış gelirini 2014 yılında yüzde 258,6 oranında artırarak Fortune 500 listesine 305’inci sıradan giriş yapan İnanlar İnşaat, hızlı büyümesini bu yıl da sürdürmeyi öngörüyor.

Serdar İnan: OnaltıDokuz gökdelenleri yıkım kararı ile ikinci hata yapılacak!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un tarihi dokusunun korunamadığına dikkat çekti. İnan, OnaltıDokuz gökdelenlerine önce ruhsat verilerek hata yapıldı, şimdi yıkım kararı ile ikinci bir hata yapılacak dedi...

Serdar İnan: İstanbul'un her tarafına imza atacağız!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen üretici firmalarından İnanlar İnşaat, durdurak bilmiyor. Bir taraftan satışta olduğu projeler için kampanyalar düzenleyen şirket, öte yandan yılın son çeyreğinde tanıtımını yapacağı konut ve ofis projeleri için geri sayım

Serdar İnan: Türkiye'de işlenebilecek tek cevher gayrimenkul!

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "milli gelirimizi 10 binden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi.

Serdar İnan: Türkiye'nin petrolü gayrimenkul!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde İnanlar İnşaat'ın patronu mimar Serdar İnan ile yaptığı röportaja yer verdi. Serdar İnan, "Milli gelirimizi 10 binden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Serdar Kırmaz kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Serdar Kırmaz, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz'ın biyografisi...

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

İnan Tanrıöver kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

Serdar İnan kayıp mı?

Son günlerde sosyal medya ve iş dünyasında konuşulan bir iddiaya göre İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı.

serdar inan kimdir Haberi

serdar inan kimdir

Serdar İnan kimdir?

Serdar İnan, 1965 Erzincan doğumlu. Robert Koleji mezunu olan Serdar İnan, üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okudu. İTÜ Mimarlık mezunu olan Serdar İnan, bugün İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.

Aile üyelerinin birçoğu mimar ve inşaat mühendisi olduğu Sersar İnan, üniversite yıllarında aile şirketi olan İnanlar İnşaat’ta çalışmaya başladı.

1995 yılında İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Serdar İnan, bugüne kadar 100’ün üzerinde projeye imza attı.

Serdar İnan, inşaat sektörünün dışında otomotiv, enerji ve turizm sektörlerinde de yatırımda bulunuyor.

Serdar İnan, İstanbul Ticaret Odası (İTO), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve İstanbul Mimarlar Odası üyesi.

İstanbul aşığı mimar olarak bilinen Serdar İnan'ın hobileri arasında şiir, makale yazmak, spor yapmak ve seyahat etmek bulunuyor.

Evli ve dört kız çoğuğu babası olan Serdar İnan’ın kendisine ait dört...