28 / 03 / 2024

Serdar Ortaç maddi durumu

Serdar Ortaç maddi durumu

"Maddi durumum basına yansıdığı gibi kötü değil" diyen şarkıcı Serdar Ortaç, "Çalışanlarımın maaşları var, ailemin sorumluluğu var, kira da ödüyorum" dedi.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu 82 milyon TL değerindeki, İstinye'deki villasını satışa çıkardı.

Serdar Ortaç vasiyetini ilk kez açıkladı! Bakın serveti ne kadarmış...

Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini ilk defa açıkladı. İşte 40 milyon değerinde evi olduğunu söyleyen Serdar Ortaç'ın vasiyeti...

Serdar Ortaç: Chloe evime haciz koydurdu!

Maddi anlamda zor zamanlar geçiren Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın evine haciz koydurduğunu dile getirdi.

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Serdar Bilgili, Michael Shvo'ya açtığı davayı geri çekti!

Serdar Bilgili, ortağı Michael Shvo’ya ‘Şirketin parasını kullanıyor’ iddiasıyla açtığı davayı geri çekti. Shvo’nun avukatı, ‘Para koparmak ve Big Red binasına ortak olamadığı için böyle davranıyor’ imasında bulundu.

Serdar Ortaç'tan ev açıklaması!

Serdar Ortaç, 30 milyon TL'lik evini çalışanlarına bırakacağını söylemişti. Ortaç, konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulundu, "Neden olmasın. Benden sonra rahat etsinler... Ortalama 30 senedir 10-15 kişi bana bakıyor. Aile yarısı onlar" dedi...

Serdar Ortaç: Kira ödüyorum!

"Maddi durumum basına yansıdığı gibi kötü değil" diyen şarkıcı Serdar Ortaç, "Çalışanlarımın maaşları var, ailemin sorumluluğu var, kira da ödüyorum" dedi.

Serdar Ortaç: 30 milyon TL'lik evimi çalışanlarıma bırakacağım!

Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınında yaşadığı maddi zorlukları anlattı. 120 bin lira kira ödediğiyle gündeme gelen Ortaç, şimdi de 30 milyon liralık evini çalışanlarına bırakacağını açıkladı.

Serdar Ortaç: Aylık 120 bin TL ev kredisi ödüyorum!

Serdar Ortaç, Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında : “Eskisi gibi kira gelirim yok. Bir lira para biriktirmedim. Telif gelirse geçiniyoruz.” dedi.

Serdar Bilgili  '530 Broadway' binasını 386 milyon dolara satın aldı!

İş insanı Serdar Bilgili ile ABD'li ortağı Michael Shvo yatırımlarına devam ediyor. Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ile Michael Shvo, mart ayında Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar...

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Serdar Ortaç maddi durumu Haberi

Serdar Ortaç maddi durumu

Sabah gazetesi yazarı Tuba Kalçık bugünkü yazısında Serdar Ortaç'ı kaleme aldı. İşte Kalçık'ın o yazısı...


Koronavirüs salgını nedeniyle konserlerin iptal olması, sanatçıların gelirlerini ciddi ölçüde etkiledi.
Serdar Ortaç da bu isimlerden biri. Ben de hem yaşadığı bu zorlukları, hem hakkında çıkan diğer haberleri sormak için Serdar Ortaç'ı aradım.
"Maddi durumum basına yansıdığı gibi kötü değil" diyen Ortaç, ödemelerinin çok olduğunu, bu yüzden de zorlandığını belirtti.
"Çalışanlarımın maaşları var, ailemin sorumluluğu var, kira da ödüyorum" diyen Ortaç, sözlerine şöyle devam etti:
"Halkbank'tan kredi de çekmiştim ama Allah razı olsun yöneticilerimizden, onlar sayesinde kamu bankasından aldığım kredim Haziran'a kadar ertelendi. Bankaya dilekçe verdim ve kredimi ertelediler. Aynı özveriyi özel bankalardan da bekliyorum. Müşterilerine böyle yaklaşmaları gerekiyor. Başkan Erdoğan'ın özel bankalara eleştirisine...