19 / 04 / 2024

Serdar Sandal kentsel dönüşüm açıklaması

Serdar Sandal kentsel dönüşüm açıklaması

İzmir Bayraklı'da ‘İzmir modeli’ isimli dönüşüm hayata geçirilecek. İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklılara evlerini satmamaları uyarısında bulundu...

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

Serdar Sandal'dan İzmirli deprem mağdurlarına sevindiren haber!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,9 büyüklüğündeki İzmir depreminin ardından şehirde gündeme gelen emlak krizi hakkında açıklamalar yaptı.

Serdar Sandal'dan düşük faizli kredi çağrısı!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Hürriyet gazetesi yazarlarından Dr. Hüseyin H. Serdar bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. İşte Dr. Hüseyin H. Serdar'ın o yazısı...

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Serdar Sandal'dan imar artışı ve deprem konutları açıklaması!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, imar artışı taleplerini değerlendirerek "Belediye olarak ilgili yasa ve mevzuat çerçevesinde çalışıyoruz" dedi. Sandal, "Yeni yapılara kavuşma aşamasını el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

Bayraklı'da 30 hasarlı bina yıkılacak!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede yıkılması gereken 30 binanın olduğunu dile getirdi. 

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

O ilçede oturanlara 'Evlerinizi satmayın' uyarısı!

İzmir Bayraklı'da ‘İzmir modeli’ isimli dönüşüm hayata geçirilecek. İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklılara evlerini satmamaları uyarısında bulundu...

Serdar Sandal kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Serdar Sandal kentsel dönüşüm açıklaması

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüme ilişkin konuştu. Sandal, ‘İzmir modeli’ adını verdikleri çalışmayla düz yerlerin yeniden yapılacağını dile getirdi. Sandal, "Bayraklılı, evini asla satmasın. Müteahhitle ucuz anlaşmaların altına imza atmasın" dedi.

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Onur Çakır, bugünkü köşesinde İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın bölgedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

İşte Onur Çakır'ın ‘Evlerinizi satmayın’ başlıklı yazısı...

Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı’yı vurdu. Onlarca bina yıkıldı, hemşerilerimiz hayatlarını kaybetti. Bayraklı hâlâ yaralarını sarmakla uğraşıyor. Ağır hasarlı binaların tamamı yıkıldı, molozları toplandı. Özellikle nüfus olarak yoğun olan Manavkuyu, Mansuroğlu ve Adalet mahallelerinde hüzün hâkim. İnsanlar ilk şoku atlattı ama akıllarında, “Yeni bir deprem olursa evimize bir şey olur mu?” endişesini taşıyor.

Aslında bu endişe...