20 / 04 / 2024

Serdar Urfalılar kimdir

Serdar Urfalılar kimdir

Merakla beklenen rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörünün ocak-kasım 2021 ihracatı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 46,82 oranında arttı ve 28,7 milyar dolar oldu. 

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

41. Yapı Fuarı 8-12 Mayıs'ta!

Bu sene 41’incisi düzenlenecek olan bölgenin en büyük Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açıyor.

Türk Yapı Sektörü, 2016’da yüzde 5 büyüyecek!

2015 yılında gerçekleştirdiği 19 milyarlık dolarlık ihracat ile dünyada 9. sırada yer alan Türk Yapı malzemeleri sektörü 2016 yılında Afrika ve Latin Amerika pazarlarına açılıp, ihracatını yüzde 5 büyütmeyi hedefliyor.

Türk yapı sektörü Kenya pazarında!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, Türk yapı sektörünün başarısını Kenyalılara anlatacağız. Kenyalıların Türkiye'deki yapı malzemesenden hiç haberi yok.

Türk yapı sektörü Afrika pazarına yöneliyor!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi, 3.4 milyar dolarlık Güney Afrika pazarından daha fazla pay almak için Afrika’nın en büyük fuarı olan Bauma Conexpo fuarına ilk defa milli katılım gerçekleştiriyor.

Serdar Urfalılar: Yapı malzemeleri sektörünün imajını düzelteceğiz!

Türkiye’nin yapı malzemelerinde kaliteli üretim yaptığını ancak dünyadaki algının tam tersi olduğunu söyleyen İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, sektörün imajını düzeltmek için düğmeye bastıklarını kaydetti.

Yapı malzemeleri sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar : “Yapı malzemeleri sektörü 2014 yılında yüzde 0,5’lik büyüme gösterdi. 2014 son çeyrek verilerine göre yapı malzemeleri sektörünün toplam istihdamın içindeki payı yüzde 7,5 olarak hesaplandı." dedi.

Türk yapı sektörünün ihracata katkısı büyük!

Türk yapı sektörünün toplam ihracata olan katkısı aralıksız sürüyor. İMMİB Yapı Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, yapı sektörünün Türk ekonomisine yön veren sektörlerden biri olduğunun altını çizdi.

Yapı malzemeleri ihracatında yeni strateji geliştirildi!

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının arttırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek “mercek harekatına” başlanıldı. İlk uygulaması İstanbul’da Turkey Build 38. Yapı Fuarı'nda gerçekleşti.

İnşaat şantiyelerinde 'Güvenli İskele' zorunlu hale gelecek!

KALİSDER Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi. Güvenli iskele zorunlu oluyor...

Serdar Urfalılar: Güvenli iskele zorunlu olmalı!

KALIP ve İskeleciler Derneği (KALİSDER) Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi...

Serdar Urfalılar: Dış cephe iskelelerine ilişkin mevzuat değişikliğine destek veriyoruz!

KALİSDER Kalıp ve İskeleciler Derneği Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

Şantiyelere "Güvenli İskele'' zorunluluğu geliyor!

KALİSDER Kalıp ve iskeleciler Derneği Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi...

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

Şanlıurfalılar müjde! 897 adet deprem konutu Aralık 2023'te teslim edilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da inşa edilen deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu.  897 adet deprem konutu Aralık 2023'te teslim edilecek.

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serdar Urfalılar kimdir Haberi

Serdar Urfalılar kimdir

Ülkemizin en fazla cari fazla veren sektörleri arasında yer alan ve 224 ülkeye ürün satan yapı malzemeleri sektörü ihracatta yükselişini sürdürüyor. Açıklanan resmi verilere göre, üretim ve istihdam odaklı yapı malzemeleri sektörünün ihracatı ocak-kasım 2021 döneminde, bir sene öncesinin aynı dönemine göre yüzde 46,82 oranında artış gösterdi ve 28,7 milyar dolar şeklinde oldu. Yine merak edilen ve açıklanan resmi verilere göre, aynı dönemde değerde en yüksek artışa sahip ürün grubu yüzde 64,64 ile demir çelik bazlı ürün grubu oldu. Merak edilen resmi rakamlara göre, 2021 yılının ilk on bir ayında en fazla ihracat gerçekleştiren ülke 1,8 milyar dolar ile Birleşik Krallık oldu. Birleşik Krallık’ı ise İsrail ve Almanya izledi.

İHRACAT YÜKSELDİ Mİ?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk yapı malzemeleri sektörünün ihracattaki yükselişi...