28 / 03 / 2024

Serdivan Şelale Park son durum

Serdivan Şelale Park son durum

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Batman'da Yaşam Parkı Projesi'ne start verildi!

24 Dönümlük alanda yapılacak Çamlıtepe mahallesindeki Yaşam parkı projesine start verildi. Futbol, basketbol, tenis kortları, çocuk oyun alanları, şelale, sergi salonu ve cafenin yanı sıra 12 dönümlük alanda dinlenme yerleri nefes aldıracak.

Kepez yapay şelale için gün sayıyor!

Kepez Belediyesi tarafından açık ihale yöntemiyle Antalya'ya kazandırılan Kepez Park Orman projesinde yer alan yapay şelale, Antalya'nın üçüncü şelalesi olmaya gün sayıyor.

Serdivan'da Her Mahalleye Yeni Park projesi devam ediyor!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ’Her Mahalleye Yeni Park’ projesi kapsamında sözünü verdiği ve tek tek hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Keçiören Kanuni Park'ta büyük dönüşüm devam ediyor!

Keçiören Belediyesi, Aşağı Eğlence Kanuni Parkı'na çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, şelale ve havuz ekipmanları yapımını sürdürüyor.

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

Serdivan'da yeni park çalışmaları sürüyor!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına aralıksız devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar planı görüşüldü!

Battalgazi Belediye Meclisi toplandı. Mevcut imar planında 7 kat olmasına rağmen Kernek Şelale Parkı'nın yanında bulunan 6 dönümlük araziye, 50 metre yükseklikte bina yapımı için istenen imar plan değişikliği talebi bir kez daha ertelendi.

Şahinbey Şelale Park açıldı!

Şelale Park’ın açılışı törenle yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açılış sırasında törene katılan vatandaşları yanlarına davet ederek açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Muş Ahmed-i Hane parkı Ekim'de hizmete girecek!

Muş-Bitlis karayolu yakınındaki belediyeye ait boş alanda parkın yapımına başladıklarını belirten Asya, parkta 60 metre uzunluğunda yapay şelale ve 450 metrekarelik alana yapay gölet yapılacağını ifade etti.

Serdivan Şelale Park son durum Haberi

Serdivan Şelale Park son durum

Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen ihalede toplam 4 firmanın teklif verdiği belirtildi. 


Projenin ihale sonucu ile ilgili sürecin komisyonun değerlendirmesinin ardından tamamlanacağı ve kesin sonucun da bu değerlendirme neticesinde kamuoyuyla paylaşılacağı açıklandı.


Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından hızla çalışmalara başlayacaklarını belirten ve projenin detayları hakkında bilgi verdi.


Toplam 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek projede yapay şelalelerin olacağını ifade eden Alemdar, erpan Şelale Park’ın bölgeye yeni bir kimlik kazandıracağını...