23 / 04 / 2024

Serdivanda her mahalleye park

Serdivanda her mahalleye park

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ’Her Mahalleye Yeni Park’ projesi kapsamında sözünü verdiği ve tek tek hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Beylikdüzü'nde her mahalleye bir kreş projesinde temel atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, mutlu bir gelecek için Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi’nin temelini attı. 

İstanbul'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sütlüce'de düzenlenen iftarda İstanbul'la ilgili yeni projelerini açıkladı.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Gaziantep Şahinbey Durantaş Sosyal Tesisi açıldı!

Her mahalleye bir sosyal tesis inşa eden Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden Ufacık, Akpınar ve Durantaş Mahallelerine yaptırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Her mahalleye kreş yapacağız!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, adaylarına yönelik, "Proje açıklamıyor." eleştirilerine cevap verdi.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Sancaktepe'de her mahalleye belediye kreşi!

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Döğücü, Sancaktepe’de sosyal tabanlı projelere ağırlık vereceklerini söyledi. Döğücü, ilçedeki 19 mahalleye 19 kreş açacaklarını belirtti...

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Serdivanda her mahalleye park Haberi

Serdivanda her mahalleye park

Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ’Her Mahalleye Yeni Park’ projesi kapsamında sözünü verdiği ve tek tek hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. TÜİK verilerine göre 2015 yılında Sakarya’da nüfusunu en çok arttıran ve şehrin en kalabalık 3. mahallesi olma yolunda hızla ilerleyen Kemalpaşa Mahallesi’ndeki proje büyük ölçüde tamamlandı.Altı kapalı pazar yeri, üstü ise futbol sahası ve dinlenme alanı olarak tasarlanan kompleks Kemalpaşalılara hizmet vermek için gün sayıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Çarşamba günleri aynı güzergahta kurulan semt pazarı da meydanın altında inşa edilen 2 bin 230 metrekare’lik yeni yerinde hizmet verecek.


ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Sokak üzerine kurulan semt pazarı ile pazar esnafı mevsim şartlarından etkilenmeden ferah ve sağlıklı koşullarda vatandaşa hizmet verebilecek. Ayrıca sokak ortasında yaşanan görüntü ve gürültü kirliliğinin de...