29 / 03 / 2024

Serena Williams kim

Serena Williams kim

Tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı kadın sporcusu arasında yer alan ve yaşadığı hamilelik sonucunda bir süre kortlardan uzak kalmak zorunda kalan Serena Williams’ın evi görenleri hayran bırakıyor. 

Dünyaca ünlü sporcular evlerini satıyor!

Dünyaca ünlü sporcular lüks malikanelerini satışa çıkardı. LeBron James, Shaquille O’Neal, Serena Williams gibi yıldızlar evlerinin yeni alıcılarını bekliyor...

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Serena Williams’ın Beverly Hills'teki 6.6 milyon dolarlık evi!

Tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı kadın sporcusu arasında yer alan ve yaşadığı hamilelik sonucunda bir süre kortlardan uzak kalmak zorunda kalan Serena Williams’ın evi görenleri hayran bırakıyor. 

Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara malikane aldı!

23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kıran tenisin efsanesi Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara yeni malikane aldı...

Keller Williams yeni şubesini Bodrum'da hizmete açtı!

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Firma yeni şubesini Bodrum'da açtı..

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da!

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da. Ufuk Gürül ve Burak Gözüm ortaklığı ile açılan Bodrum Bölge Müdürlüğü Keller Williams’ın Türkiye’de ki 7’inci bölge müdürlüğünü olma özelliği taşıyor.

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Isı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Isı pay ölçer kullanımı, 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, apartmanlarda ortam sıcaklığının istenilen derecede ayarlanmasına yarayan ısı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Apartmanda hangi alanların ortak alan olduğuna ilişkin esaslar, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Apartmanlarda uygulanan cezaları kimin ödemesi gerekir? Peki, belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Serena Williams kim Haberi

Serena Williams kim

Serena Williams’ın evi görenleri büyülemeyi başarıyor.  Kızı Alexis Olympia Ohanian’ın dünyaya gelmesiyle birlikte, ona uygun bir yaşam alanı seçimi yapan başarılı ve güzel kadın tenisçinin evi mimari olarak modern bir tasarıma sahip olsa da içinde bulundurduğu oryantal ayrıntılarla hayli dikkat çekici.


Milliyet'te yer alan habere göre Serena Williams’ın Kaliforniya Eyaleti’nin Beverly Hills şehrinde 6.6 milyon dolara satın aldığı ve İspanyol evlerinden ilham alınarak yapılmış ev, çocuk dostu evler kategorisinde yer alıyor. Serena Williams ve Alexis Ohanian çifti, kızlarını gönül rahatlığıyla büyütmek için 6 yatak odalı saray yavrusu denilebilecek bir evde yaşıyor.

Yeşillikler arasında bulunan Serena Williams’ın bahçesinde organik bir havuz da yer alıyor.  Evin üst katında bulunan ebeveyn odası, genişlemeye devam eden aile için küçük dokunuşlarla...