29 / 03 / 2024

Serenay Sarıkaya bayramoğlu

Serenay Sarıkaya bayramoğlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya, vefalı evlat çıktı. Güzel oyuncu, kazandığı parayla annesi Ümran Seyhan’a Bayramoğlu’ndan ev aldı.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya bayramoğlu Haberi

Serenay Sarıkaya bayramoğlu

Rol aldığı projelerle ses getiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, vefalı çıktı. Genç oyuncu kazandığı parayla annesi Ümran Seyhan’a Bayramoğlu’ndan ev aldı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, annesinin rahat edebileceği bahçeli villa için 650 bin TL’yi gözden çıkaran Sarıkaya, Ümran Hanım’a sürpriz yaptı. 

Kazanımlarını gayrimenkule yatırmaya devam eden Sarıkaya’nın ayrıca Ulus’ta Boğaz manzaralı bir daire aradığı...