28 / 03 / 2024

Serenay Sarıkaya nerede yaşıyor

Serenay Sarıkaya nerede yaşıyor

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Serenay Sarıkaya Beykoz'dan villa aldı!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya reklamlardan elde ettiği kazançlarını gayrimenkul yatırımı için kullandı. Sarıkaya Beykoz'dan 7 milyon TL'ye villa aldı. 

Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Bebek'te ev arayışına girdi. Etiler'de yaşayan Sarıkaya, 30 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu’da rezidansa taşındı!

Kerem Bürsin’le ayrıldıktan sonra Zincirlikuyu’da bulunan rezidans dairesine taşındığı ortaya çıkan Serenay Sarıkaya’nın evinin aylık kirasının 28 bin TL olduğu belirlendi.

Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'in Yeniköy'deki evine taşındı!

Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin aşkı giderek alevleniyor. Bir an olsun ayrı kalamayan sevgililer birlikte yaşamaya başladı.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Hy İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özsoy ve Yılmaz Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Serenay Sarıkaya nerede yaşıyor Haberi

Serenay Sarıkaya nerede yaşıyor

Serenay Sarıkaya, başrolünü Burak Deniz'le paylaştığı 'Şahmeran' dizisi için bir süredir Adana'da kalıyordu. Milliyet'te yer alan habere göre; Ocak ayına kadar burada kalacak oyuncunun çiftlik evlerini çok sevdiği ve bir ev satın almak için arayışta olduğu öne sürülmüştü. 

Son olarak 'Şahmeran' dizisinin çekimlerinin ara vermesi ile Adana'dan İstanbul'a gelen Serenay Sarıkaya, Etiler'de görüntülendi.'Şahmeran' dizisiyle ilgili konuşan ve Adana'yı çok sevdiğini söyleyen Sarıkaya, ev aldığı iddialarını yalanladı.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi...