28 / 03 / 2024

Serenity Kandilli nerede

Serenity Kandilli nerede

Elysium Serenity Kandilli projesinde 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 420 bin liradan başlayarak değişiyor.

Elysium Serenity Kandilli’de daireler 454 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Elysium Serenity Kandilli’de az katlı ferah daireler yer alıyor. Proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Elysium Serenity Kandilli’de 1+1 bahçe dubleksi 630 bin TL!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Serenity Kandilli 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Fiyatların 409 bin 500 TL'den başladığı proje az katlı ferah metrekarelerde yaşamak isteyenlerin tercih yeri...

Elysium Serenity Kandilli’de 409 bin TL'ye 1+0!

Az katlı ferah metrekarelerde yaşamak isteyenlerin tercih edeceği proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Serenity Kandilli'de yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ofton İnşaat, Elysium Serenity Kandilli Projesi'nde yüzde 5 peşinatla daire satışı kampanyasını başlattı. Proje, 50-125 metrekare arasında değişen alanları ile 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta, flat ve dubleks daire seçenekleri sunuyor.

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem! En son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin tarafından her yeni depremle beraber güncelleniyor. Peki, en son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Denizli deprem son dakika...

SON DAKİKA DEPREM: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? 26 Ağustos 2023 güncel depremler!

26 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 26 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? Bugün en son nerede ve ne zaman deprem oldu? 30 Temmuz 2023 son dakika deprem listesi...

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından pyalaşılan son dakika deprem listesi merakla takip ediliyor. Peki, Bugün en son deprem nerede ve ne zaman oldu? 30 Temmuz 2023 son dakika deprem listesi? İşte detaylar...

SON DAKİKA! Az önce deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? Acil bakın!

Az önce deprem olup olmadığı merak ediliyor. Kandilli Rasathanesi deprem olan bölgeleri ve kaç şiddetinde deprem olduğunu az önce paylaştı. Peki, nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte detaylar...

SON DAKİKA! Az önce yine deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? Acil bakın!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre nerelerde deprem olduğu merak ediliyor. İnsanlar, arama motorlarında “Deprem mi oldu?” veya “Nerede deprem oldu?” gibi sorgulamaları sıkça yapıyor. Peki, en son nerede deprem oldu? Kaç şiddetinde? İşte detaylar...

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 22 Temmuz 2023 son dakika deprem!

22 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 22 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika: Bugün deprem mi oldu? Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? 18 Temmuz 2023!

Kandilli ve AFAD son depremler listesi 18 Temmuz Salı günü için yayınlandı. Peki, az önce deprem mi oldu? Türkiye'de en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte ayrıntılar...

Serenity Kandilli nerede Haberi

Serenity Kandilli nerede

Elysium Serenity Kandilli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


5 bin 465 metrekare arsa alanında yükselen Elysium Serenity Kandilli'de 1+0, 1+1, 2+1, flat ve dubleks şeklinde daireler yer alıyor. Ofton İnşaat imzasını taşıyan projede dairelerin alanları 54,16 metrekare ile 125,17 metrekare arasında değişiyor. 


75 dairelik 3 katlı blok halinde yükselen Elysium Serenity Kandilli projesi İstanbul'da Üsküdar Kandilli'de inşa ediliyor. 60 ay 0 faizle ödeme yapılan projede fiyatlar 420 bin liradan başlıyor.


Elysium Serenity Kandilli projesinde oturumların Eylül 2016'da başlaması öngörülüyor. Birçok sosyal alana sahip projede; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness bulunuyor. 


Elysium Serenity Kandilli konum olarak sahile 1.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5.5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4.2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.



Adres : Küçüksu Mah. Yalnız Selvi Cad. Asma Sok. Kandilli-Üsküdar/İstanbul


Tel...