25 / 04 / 2024

serik toptancı hal

serik toptancı hal

Büyükşehir Belediyesi, Serik'in Yukarıkocayatak Mahallesi'nde Toptancı Hal yapacak. Dev projenin 5 ve binlik planları yapılırken 2017 yılında projenin startı verilecek

Antalya Hal piyasa fiyatları belli oldu! Antalya toptancı hal fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 30 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Antalya Hali'nde sebze ve meyve çeşitleri ne kadar? Antalya Hali'nde hangi ürün çeşitleri satılıyor? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Toptancılar halinde domates, soğan, patates kaç TL? 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 12 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde maydanoz, muz, domates, patates, patlıcan, biber, şeftali ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Hal'inde soğanın kilogram fiyatı arttı! İşte 22 Mart 2022 hal fiyatları listesi...

Türkiye'nin en büyük sebze meyve halleri arasında yer alan Antalya Büyükşehir Toptancı halinin 22 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatı düştü? İşte 22 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Hal fiyatları listesi...

Manavgat'ta toptancı hali inşaat ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Manavgat Toptancı Hal Kompleksi inşaatı çalışmaları başladı. Projenin ihale bedelinin 43 milyon TL olduğu belirtildi.

Alanya Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Kompleksi Projesi inşaatında yüzde 70’lik kısmı tamamlandı. Yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedelli projede 159 işyeri bulunacak.

Finike Hali'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti!

Antalya Finike'de inşa edilen Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi'nin yüzde 70'i bitti. 32 milyon TL'lik merkezin Aralık ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Alanya Toptancı Hali inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya kazandırdığı Toptancı Hal Projesi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Antalya'da 3 proje için 76 milyon liralık yetki!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sakarya Bulvarı ve Düden Kavşağı arasında yapılacak katlı kavşak için 22 milyon, Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi için 13 milyon, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için 41 milyonluk toplamda 76 milyon TL'lik borç yetkisi verildi.

Antalya Belediyesi 3 proje için 76 milyon TL kredi alacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi süren Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol Projesi başta olmak üzere toptancı hal ve kavşak projeleri için İlbank A.Ş’den toplam 76 milyon lira kredi temin edecek.

Alanya Toptancı Hal projesi Meclis gündeminde!

Antalya’da yeni dönemin ‘istemezükçüsü’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak oldu. Budak son olarak Alanya Toptancı Hal Projesi’ni hedef aldı.

Menderes Türel, Alanya Toptancı Hal tartışmalarına son noktayı koydu!

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya yetersiz gelen mevcut 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek daha büyük ve modern yeni bir toptancı hal kazandırmak için gün sayıyor.

Antalya Toptancı Hali taşınacak mı?

Antalya Serik Kocayatak’ta yeri hazır olan yeni hal projesini esnaf ve komisyoncularla paylaşan Başkan Menderes Türel, “Toptancı Halin taşınıp taşınmayacağına siz karar vereceksiniz” dedi. Türel, projeyle ilgili kendisine iftira atanlara da çok sert tepki gösterdi.

serik toptancı hal Haberi

serik toptancı hal

Büyükşehir Belediyesi, Serik'te de Toptancı Hal yapacak. Yukarıkocayatak Mahallesi'nde yapılacak olan projenin 5 ve binlik uygulama imar planlama süreci tamamlandı. Büyükşehir, 2017 yılı içinde dev Toptancı Hal Kompleksinin yapımına başlayacak. Planlama alanının büyük bir kısmı boş araziden oluşuyor. Bazı bölgelerde seralar ve tarımsal nitelikli konut alanları bulunuyor. Planlama alanında mera vasıflı alanlar ve özel mülkiyete konu alanlar için ayrı kurum görüşleri alındı. 


Proje alanında yer alacak detaylar

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde 5 ve binlik uygulama umar planları onaylanan proje alanında Toptancı Hali, Toptan Ticaret Alanı, Ticaret Alanı, İmalathane Tesisi Alanı, Belediye Hizmet Alanı gibi kentsel çalışma alanları, Cami, Sağlık, İlkokul, Mesleki ve Teknik Öğretim Lisesi gibi sosyal altyapı alanları, Yerleşik ve Gelişme Konut Alanı, Parklar gibi fonksiyonlar yer alacak. 


Antalya...