19 / 04 / 2024

Serkan Kumaş

Serkan Kumaş

Eskişehirli KMS Grubu İran’ın Kazvin kentinde toplam 370 milyon lira değerinde 4 projeye imza atacak. Projelere önümüzdeki yılın ocak ayında başlayacaklarını söyleyen Serkan Kumaş, ek donatılarla proje bedellerinin artabileceğini vurguladı.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi kuruldu!

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Duman ve Sinan Yaman ortaklığında kuruldu.

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.

Taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü! Philips PerfectCare 9000 Series ne kadar?

Buhar kazanlı ütü Philips PerfectCare 9000 Series satış fiyatı belli oldu. Philips PerfectCare 9000 taban kamerası ve yapay zekasıyla kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü olma özelliğini bulunduruyor. İşte ürünün özellikleri ve satış fiyatı…

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Berkman Yapı Kumaş Konfeksiyon Aksesuar İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkman Yapı Kumaş Konfeksiyon Aksesuar İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Önaldın tarafından kuruldu.

Serkan Kumaş Haberi

Serkan Kumaş

Eskişehirli KMS Grubu İran’ın Kazvin kentinde toplam 370 milyon lira değerinde 4 projeye imza atacak.


Eskişehir’de bulunan KMS Grubu şirketlerinden KMS Endüstriyel Ürünler San. ve Tic. AŞ, İran’da Kazvin Belediyesi ve Eyalet Yatırım Konseyi ile toplam 370 milyon dolarlık 4 projenin yapımı için anlaşma imzaladı. İran’ın Kazvin kentinde 20 milyon dolarlık alışveriş merkezi, 8.5 milyon dolarlık akvaryum, 100 milyon dolarlık havaalanı ve Tahran-Kazvin arasında 120 kilometre uzunluğunda 240 milyon euro keşif bedelli hızlı tren hattı başlangıç etabının altyapı ve üstyapı projelerini üstlendiklerini belirten KMS Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kumaş, hızlı tren hattının 4 bin kilometrelik İpekyolu’nun başlangıcı olduğuna işaret ederek, önümüzdeki yıllarda yeni hatlarla devam edeceğinin altını çizdi. Projelere önümüzdeki yılın ocak ayında başlayacaklarını söyleyen Kumaş, ek donatılarla proje...