19 / 04 / 2024

sermaye artış isteği ütopya

sermaye artış isteği ütopya

Utopya İnşaat Sermaye Piyasası Kurulu' nun 16.12.2011 tarih ve 42-1120 sayılı toplantısında almış olduğu ve sermaye artışına ilişkin kararının uygun görülmediği bildirildi. Utopya İnşaat, sermayesini 118 milyon 750 bin liraya çıkarmak istemişti

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

Borsadaki 23 hissede lotlar katlanıyor! 1 hisseye 5 hisse veriliyor! Hangi şirketler sermaye artıracak? 

Borsa İstanbul’da işlem gören pek çok şirker SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Yüzde 500 oranındaki bedelsizini erteleyen Tuğçelik ise dikkatleri çekti. Peki hangi şirketler sermaye artırım onayı bekliyor?

Avrasya GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Avrasya GYO, 2022 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle mevcut kayıtlı sermaye tavanı değiştirilmeden süresinin 5 yıl (2022-2026) daha uzatılması amacıyla gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Servet GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Servet GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi kapsamında 52 milyon TL olan bedelsiz sermayesi, 68 milyon TL artırılarak 120 milyon TL yapılacak. Şirket, sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

TSKB GYO sermaye artırımından elde edeceği fonla borçlarını kapatacak!

TSKB GYO Yönetim Kurulunca 2 Temmuz tarihinde kabul edilen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-Kurul 128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Rapor' yayınlandı. 

Kripto para piyasasına lisans ve sermaye şartı gelmeli!

Kripto para yatırımcılarının 5 milyonu geçtiği Türkiye’de Thodex vurgunu gündemde bomba etkisi yarattı. Uzmanlar bir daha bu gibi mağduriyetlerin oluşmaması amacıyla ilk olarak lisans ve sermaye şartının koyulmasını ayrıca kripto varlıkların saklama koşullarının düzenlenmesi gerektiğini belirtiyor. 

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Tasarruf finansman şirketlerine 100 milyon TL’lik sermaye şartı!

Faizsiz konut ve taşıt edindiren firmalarla ilgili yasa teklifi TBMM’ye sunuldu. Yeni düzenleme ile bu şirketlere 100 milyon TL’lik sermaye şartı,  zimmet suçu işleyenlere ise 12 yıla kadar hapis cezası verilmesi planlanıyor.

Akfen GYO'nun sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım amacı raporu yayınlandı!

Akfen GYO'nun SPK'nın Pay Tebliği'nin 33. Maddesi gereğince sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin hazırlanan rapor yayınlandı.

Akfen GYO'nun sermaye artışı hisse fiyatı 3,95 TL oldu!

Akfen GYO tahsisli sermaye artışının yapılabilmesi için SPK ve Borsa İstanbul'a başvurdu. Sermaye artışına konu hisse fiyatı 3,95 TL olarak belirlendi. 

Akfen GYO'nun sermaye artışı 59 milyon TL oldu!

Akfen GYO'nun tahvilin dönüştürme fiyatı bir pay için 4,044532 TL yerine 4,04, sermaye artışının 59 milyon TL yerine 59 milyon 66 bin 166 TL olarak belirlendi.

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO Yönetim Kurulu, tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

sermaye artış isteği ütopya Haberi

sermaye artış isteği ütopya

Utopya İnşaat Sermaye Piyasası Kurulu' nun 16.12.2011 tarih ve 42-1120 sayılı toplantısında almış olduğu ve sermaye artışına ilişkin kararının uygun görülmediği bildirildi. Utopya İnşaat, sermayesini 118 milyon 750 bin liraya çıkarmak istemişti.

Detaylı bilgi için tıklayın
Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com...