18 / 04 / 2024

Sertadım İnşaat şirketi

Sertadım İnşaat şirketi

Sertadım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sertadım, Sami Sertadım ve Abdullah Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Onur Şimşek tarafından kuruldu.

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de Şehmus Kaya tarafından kuruldu.

Sertadım İnşaat şirketi Haberi

Sertadım İnşaat şirketi

Sertadım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sertadım, Sami Sertadım ve Abdullah Ayaz ortaklığıyla 10  bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Sertadım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)


Sertadım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres. Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, 1263 Sokak, Papatya Residence 2-B Kat...