29 / 03 / 2024

Servotelin danışmanlık yaptığı yatırımları

Servotelin danışmanlık yaptığı yatırımları

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

İhlas Gayrimenkul danışmanlık sözleşmesi imzaladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) danışmanlık sözleşmesi hakkında açıklama yaptı...

Panora GYO finansal danışmanlık firmasını seçti mi?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal danışmanlık firması yetkilendirilmesi hakkında KAP'ta açıklama yaptı...

Boğaziçi Yapı, GD Danışmanlık ile anlaştı!

Boğaziçi Yapı, Kozyatağı ve Kartal’da inşa edilen projelerinin satışları için, GD Danışmanlık ile anlaşma yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi'nde hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Erzincan ili Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 11 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Malatya Darende hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

Malatya ili Darende ilçesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 23 Haziran 2015 tarihinde saat 11:30 'de gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Çaykara'da hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Trabzon Çaykara'da kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 22 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent'te hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Konya Taşkent kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 11 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 3 Haziran 2015 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Merkez'de hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 3 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ataç İnşaat, Ernst Young'tan finansal danışmanlık hizmeti alacak!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'den finansal danışmanlık hizmeti alınması konusunda anlaşma sağladığını bildirdi...

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Servotelin danışmanlık yaptığı yatırımları Haberi

Servotelin danışmanlık yaptığı yatırımları


Türkiye’nin yanı sıra 42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.


Servotel Corporation olarak gayrimenkul ve turizm sektörlerine verdikleri hizmetlerle önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını ifade eden Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, “Servotel bir projeye arazinin tedarik edildiği ilk günden, hatta bazen tedarik öncesinden itibaren fizibilite, değerleme, proje geliştirme, konsept yaratımı, markalama, yönetim ve pazarlama danışmanlığı veriyor. Başta Türkiye olmak üzere Doğru Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, CIS ülkeleri, Hint Okyanusu ve Amerika’nın da dâhil olduğu bir coğrafyada yatırım ve geliştirme danışmanlığı verdiğimiz projelerimiz var” diye konuştu. Servotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Heyfegil ise “Beyaz Etiketli...