25 / 04 / 2024

sese ve gürültüye karşı konut

sese ve gürültüye karşı konut

Sese ve gürültüye karşı duyarlı olanlar, bu proje sizin için. Ortak duvarı olmayan bu konutlar nerede? Fiyatı ne kadar?

Para gürültüyü sevmez! Siz hiç Ferrari'ye binip de son ses müzik açanı gördünüz mü?

Öğretmen M.Gamze İstanbullu, X sosyal medya hesabından ''para gürültüyü sevmez'' diyerek örneklerle açıkladı. Paylaşımın altına ise dakikalar içinde onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Gürültü yapan komşuya para ve hapis cezası!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na (KMK) göre komşuların birbirlerini karşılıklı olarak rahatsız etmeme yükümlülükleri bulunuyor. Avukat Abdi Yaşar, gürültü yapan komşuya para ve hapis cezası verilebildiğini anımsattı..

Belediyelere bisiklet yolu ve gürültü bariyeri desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile belediyelere 3 bin kilometrelik bisiklet yolu ile 60 bin kilometrelik "gürültü bariyeri" desteği sağlanacak. 

Binaların gürültüye karşı korunması hakkında yönetmelikte değişiklik!

Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Binaların gürültüye karşı korunması hakkında yönetmelik!

Binaların gürültüye karşı korunması hakkında yönetmelik bugün 30082 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmeliğin tam metni..

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Kıyı İstanbul projesi 4 Nisan'da görücüye çıkacak!

4 Nisan'da görücüye çıkacak Kıyı İstanbul projesi 240 milyon Euro yatırımla Büyükçekmece’de yükselecek. Projede marina, butik otel ve 7 caddeden oluşan açık hava müzesi niteliğindeki çarşı birimleri yer alacak.

sese ve gürültüye karşı konut Haberi

sese ve gürültüye karşı konut

Ataşehir'de yapımı süren Anfora Konutları'nda, dairelerin birbiriyle ortak duvarı bulunmaması, komşu gürültüsüne son veriyor. İnşaat çalışmalarının 24 saat internetten canlı yayınlandığı proje, butik bir anlayışla inşaa edilen 56 daireden oluşuyor. Fiyatları 260 bin YTL'den başlayıp, 410 bin YTL'ye kadar çıkan Anfora Konutları'nın yüzde 50'si satılmış durumda.

Binatek Yapı'nın Ataşehir'in Şerifali bölgesinde yapımına başladığı Anfora Konutları, aynı kattaki komşu dairelerin, birbiriyle ortak duvarı olmamasına özen gösteriyor. İnşaat çalışmalarının internetten 24 saat canlı izlenebildiği proje, daha çok büyük projelerin yer aldığı yerleşim yerinde butik bir yaşam sunma iddiasında. Projenin yüzde 70'i de yeşil ve sosyal alanlara ayrılmış. 56 dairenin bulunduğu projede peşin fiyatlar 260 bin YTL'den başlayıp, 410 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Yüzde 50'si satılan projede hem orta hem de...