25 / 04 / 2024

setur tatil

setur tatil

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor. Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi.

SETUR'la tatile giden Ford Fiesta kazanma fırsatı buluyor!

Konfor ve lüksü bir araya getiren SETUR, 7 Ağustos – 31 Ekim 2014 tarihleri arasında www.setur.com.tr veya www.bookinturkey.com adresini ziyaret eden kullanıcılarına Ford Fiesta kazanma fırsatı sunuyor.

Setur, tatil kafası uygulaması ile Facebook'ta!

SETUR’un “Tatil Kafası” uygulaması ile Facebook profiliniz artık hayalinizdeki tatili yansıtacak. 04 Şubat-08 Şubat tarihleri arasında #tatilkafasi etiketiyle en güzel Tweet’i atan takipçileri ise sürpriz ödüller bekliyor..

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Setur'dan sevgililer günü kampanyaları!

Kaliteli hizmet anlayışı, sunduğu avantajlar ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır fark yaratan Setur, Sevgililer Günü’nde yurtiçi ve yurtdışı seçenekleriyle misafirlerine aşk dolu bir tatil vaat ediyor.

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor!

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor. Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi.

Türkiye'de 300 bin zengin Katarlı'ya tatil yaptırılacak!

Kişi başı gelirde dünya liderliğini elinde bulunduran Katarlıları Türkiye'ye çekmek için çalışmalar başladı. Bölgenin en büyük Türk festivali Doha'da düzenlenirken hedef 300 bin zengin Katarlı'ya Türkiye'de tatil yaptırmak...

Setur görme engelli misafirleri için web sitesi tasarladı!

Setur, turizm sektöründe yine bir ilki gerçekleştirerek görme engelli misafirleri için web sitesi tasarladı. Misafirler, engelsiz.setur.com.tr adresine girerek artık tatillerini kendileri seçebilecekler.

İstanbul dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde birinci oldu!

TripAdvisor’ın düzenlediği ‘" Travellers’ Choice 2014 " yarışmasında kullanıcılar en iyi destinasyonları seçti. Dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde bu yıl İstanbul birinci sıraya yerleşti...

Dünyanın en popüler tatil kentleri arasında İstanbul birinci oldu!

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden Trip Advisor’ın her yıl milyonlarca turistin verdiği oylarla en popüler tatil kentlerini belirlediği ‘Gezginlerin Seçimi’ listesinde bu yılın birincisi İstanbul oldu...

Bebeğinizle ev konforunda bir tatil geçirmek ister misiniz?

Günlük ya da haftalık kiralanabilen evler sayesinde bebekli aileler hem rahat hem de ekonomik bir tatil geçirme fırsatı yakalıyor. Bebeğinizle ev konforunda bir tatil geçirmek ister misiniz?

Setur bu yıl 115 tatil günü için çeşitli seçenekler sunuyor!

Setur, 2014 yılının tamamındaki tüm resmi tatillere ve hafta sonu tatillerine ekstra indirimlerle onlarca tatil sunuyor. Setur'da Tatil Takvimi uygulaması yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor!

José Manuel Ortega Gil-Fournier Arjantin'de bu yıl 40 odalı bir otelle açılış yapmayı umuyor. Mendoza, ABD ve Avrupa'daki şarap bölgelerinin onlarca yıl gerisinden geldiği için Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor...

Tatil için Nisan ayında ilk tercih Karadeniz oldu!

Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor...

Setur, Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği’ne kabul edildi!

Kişiye özel tatilin adresi Setur, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons’ ın “ Preferred Partners Program Üyeliği ”ne kabul edildi. Setur, Four Seasons’ın dünya çapında 200 acentasından biri oldu.

Setur, Four Seasons Preferred Partners Program Üyeliği’ne kabul edildi!

Setur, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons’ın “ Preferred Partners ProgramÜyeliği ” ne kabul edildi.Setur misafirleri dünyadaki bütün Four Seasons Otelleri’nde sağlanan avantajlardan yararlanacaklar...

setur tatil Haberi

setur tatil

Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yarıyıl tatil seçeneklerini değerlendiren Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yurtiçinde Kartalkaya, Uludağ ve Palandöken’i önerdi. Yurtdışında Alp’lerdeki kayak destinasyonları, sıcak bölgeler ve klasik destinasyonların tercih edildiğini dile getirirken; gemi turlarında ise Akdeniz bölgesi, Karayipler ve Güney Amerika gibi sıcak yörelerin ülkemizden turist alacağını belirtti. 

Yurtiçinde En Çok Tercih Edilen Bölgeler; Kartalkaya, Uludağ ve Palandöken Oldu


Sömestirde yurtiçi paket turlarında Kartalkaya, Uludağ ve Palandöken’de bulunan kayak merkezlerini öneren Yeşim ÖZALTAY, yarıyıl tatilinde daha ılıman hava koşullarını tercih edenler için ise yurdun güney bölgesinde bulunan otellerde % 25’e yakın indirim sunduklarını dile getirdi. Yurtiçi tatili planlayan tatilcileri uyaran ÖZALTAY, doluluk oranı çok yüksek olduğu için kalan...