26 / 04 / 2024

setur turizmde engelsiz erişim

setur turizmde engelsiz erişim

SETUR Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen Sözer “Türkiye’de yaşayan 200 binden fazla görme engellinin erişebileceği engelsiz.setur.com.tr’yi açarak sektörde bir ilki gerçekleştirdik dedi...

Bitlis'e Engelsiz Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, Bitlis Ahlat'ta yapılan "Engelsiz Yaşam Merkezi"nin kısa zamanda tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

TOKİ'den turizmde çalışan alt gelir emekçilerine konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, "Turizmde çalışan alt gelir grubu emekçilere konut yapacağız. Proje üst gelir grubundakileri kapsamıyor" dedi.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor

Setur: Kalamış'ta ihale olursa bakarız

Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Kalamış Marina için ihalenin yenilenmesi durumunda şartlara bakacağız. Eğer şartlar bizim için uygun olursa ihaleye yeniden girebiliriz" dedi. İşte açıklama...

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı.

Mehmet İşler: Turizmde fiyat kırarsak 3 yılda düzeltemeyiz!

ETİK Başkanı Mehmet İşler, terör olaylarının bahane edilerek turizmde fiyat baskısı olduğunu, sektörün buna karşı ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi. İşler, "Taviz verirsek, fiyat kırarsak, üç yılda düzeltemeyiz" dedi.

Engelsiz havalimanı sayısı 35'e yükseldi!

Balıkesir Koca Seyit, Kars, Mardin, Şanlıurfa GAP ve Kastamonu havalimanlarının da eklenmesiyle "engelsiz havalimanları" sayısı 35'e ulaştı.

Edirne Keşan'a Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi yapılacak!

Engelsiz Yaşam Merkezi ve Huzurevi çalışma grubunun yaptığı ön çalışmalar sonucu Keşan'da "Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon, Aizheimer Birimi, Engelsiz Yaşam Merkez ve diğer hizmet kuruluşları" açılacak.

İsmail Hakkı Edebali: Cumalıkızık'ı turizmde iyi noktaya getireceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

Safranbolu'da Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Karabük’ün Safranbolu İlçesi Yazıköy mevkinde yapılacak olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Binası’ için sözleşme imzalandı. Abdullah Bulut “Sözleşmesini imzaladığımız işi 120 günde tamamlayıp teslim etme sözünü veriyoruz." dedi.

setur turizmde engelsiz erişim Haberi

setur turizmde engelsiz erişim

SETUR, Engelsiz Erişim Derneği tarafından Yedinci Kemal Özceyhan Semineri kapsamında düzenlenen ‘Turizmde Erişilebilirlik Semineri’nde Engelsiz Erişim Derneği üyelerinin taleplerini dinledi.


Setur’un faaliyet gösterdiği alanlarda ihtiyaçları göz önünde bulundurduklarını ifade eden Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Selen Sözer “Türkiye’de yaşayan 200 binden fazla görme engellinin erişebileceği engelsiz.setur.com.tr’yi açarak sektörde bir ilki gerçekleştirdik. Toplamda 600’e yakın tesise ait binlerce görseli betimledik. Böylelikle görme engelli misafirlerimizin ilk kez tesisleri hayal edebilecekleri bir site oluşturduk. Bu toplantı ile almış olduğumuz görüşlerle yakın zamanda mevcut sitemizi de görme engelli misafirlerimizin kullanımına uygun hale getireceğiz” dedi. Engelsiz Erişim Derneği Başkanı Adem Vural da “Bizler hayatın her alanından eşit yararlanmak istiyor, erişilebilirlik kriterleri doğrultusunda yaşamayı arzu ediyoruz. Son dönemlerde ortaya çıkan engelliler için özel...