26 / 04 / 2024

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenlerin odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün atağa geçerek yükselirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, kırmızı kodla uyardı.

Dolar yeniden atağa kalktı! Analistler doların 7 gün sonra atacağı golü şimdi yazdı

Dolar fiyatlarında yeniden yükseliş meydana geldi. Analistler de doların atağa kalmasının ardından 7 gün sonra geleceği seviye hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gümüş fiyatları atağa geçti! Gümüş fiyatlarında son durum 18 Mayıs 2022

Gümüş fiyatları bugün atağa geçti. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş gram fiyatı ne kadar? İşte gümüş fiyatlarında son durum 18 mayıs 2022...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor Haberi

Setur yurtdışında atağa hazırlanıyor

Biri Yunanistan’da toplam 11 marinada 6 bin 58 yat bağlama kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Setur’un 50 yıllık deneyimini yurtdışına taşıyoruz. Akdeniz çanağındaki marinaların tümüyle ilgileniyoruz” dedi.


Toplam 6 bin 58 yat bağlama kapasitesine sahip Türkiye’deki 10 ve Yunanistan’ın Middili adasındaki bir marinası ile Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden Setur, Yunanistan’da 2 Marina’nın daha işletmesini almak üzere görüşmelere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, Türkiye’nin en eski turizm şirketlerinden Setur olarak 50 yılda edindikleri deneyimi artık uluslararası arenaya taşımak istediklerini söyledi. Bu kapsamda marinacılığın yanı sıra duty free işletmeciliğinde de yurtdışındaki fırsatları değerlendirdiklerini kaydeden Özbey, “Şu anda Yunanistan’da 2 marina ile görüşüyoruz. Başta...