29 / 03 / 2024

Sevindikli Köyü kültür merkezi

Sevindikli Köyü kültür merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde yeni bir kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Sevindikli Köyü’ne Kültür Merkezi yapıyor. Sevindikli Köyü’nde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Kocaeli Körfez Sevindikli Köyü kültür merkezi için ihaleye çıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi yapmak için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor..

Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı!

İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi’nin inşaatı başladı.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nde yıkım başladı!

1986’da kapalı pazar yeri olarak inşa edilen ve son 15 yıldır İlkadım Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak Unkapanı Kültür Merkezi'ni yıkılıyor. Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi ise, 1 yıl içerisinde tamamlanacak..

Arnavutköy Belediyesi'nden Mardin’e iki yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Arnavutköy Belediyesi, Mardin’deki kardeş belediyeleri Derik ve Dargeçit’e iki ayrı kültür merkezi yapıyor.

Atatürk Kültür Merkezi yıkılmalı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Donat bugünkü yazısında 19 Mayıs Stadı ve Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Gölköy'e kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy'e kütüphaneye, kafeden saunaya kadar birçok birimin bulunduğu kültür merkezi inşa edecek. Proje 2 dönümlük arsa üzerinde yapılacak.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi yükseliyor.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi 1 yılda tamamlanacak!l

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşa edilen İlimtepe Kültür Merkezi'nde çalışamalar hızla devam ediyor. Merkezin, 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

9 yıldır boş olan Atatürk Kültür Merkezi'ne dev kadro!

2007 yılında İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından 1. Grup Kültür Varlığı olarak tescillenerek yıkılması engellenen AKM binası 9 yıldır boş.

Biga eski kültür sarayı yıkıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yer alan kültür sarayının yıkımı başladı. Yıkılan kültür sarayının yerine 280 araç kapasiteli otopark inşa edilecek.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Molla Yegan Kültür Merkezi Yıldırım'a değer katacak!

Yıldırım Belediyesi, Osmanlı Dönemi’nin önemli alimlerinden Bursalı fıkıh alimi Molla Yegan'ın adını taşıyan ve Fatih Sultan Mehmet'in öğrenim gördüğü Molla Yegan Medresesi’nin olduğu bölgeye büyük bir kültür merkezi inşa edecek.

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Sevindikli Köyü kültür merkezi Haberi

Sevindikli Köyü kültür merkezi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapacak. Körfez Sevindikli Köyü’ndeki kültür merkezinin temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek.



3 BİN 351 M2 ALAN ÜZERİNE KURULACAK


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, köylerde ihtiyaç duyulan yapıları vatandaşların hizmetine sunuyor. Bu doğrultuda Körfez Sevindikli Köyü’nde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tek katlı olarak inşa edilecek yapının 16 araçlık otoparkı da bulunacak.


432 METREKARE DÜĞÜN SALONU


Temel çalışmaları başlandığı kültür merkezi, düğün salonu, fuaye, sahne, gelin odası, ofis, mescit, tuvaletler, 2 adet sınıf, öğretmen odası, çay ocağı,...