24 / 04 / 2024

şevket can kimdir

şevket can kimdir

Tarsus Belediyesi tarafından şehit aileleri için tahsis edilen dairelerin tapuları dağıtıldı. 73 şehit ailesi ev sahibi oldu...

Şevket Can: Bu yıl Tarsus'a 10 tane muhtarlık binası yapacağız!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşın muhtarlıklarla olan işlemleri daha kolaylaştırmayı hedeflediklerini ve vatandaşlara en iyi hizmet vermek istediklerini belirtti.

Şevket Can: Tarsus'ta dönüşümün yol haritası belirlendi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, müteahhitlerle toplantı yaparak kentsel dönüşümü görüştü. Yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Can, yol haritalarının belli olduğunu söyledi.

Şevket Can: Yapımı devam eden çalışmalar bir an önce bitmeli!

Ergenekon Mahallesi'nde yaptırılan Park ve spor alanı, Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki Engelliler parkı, Yeşil Mahalle ve Gazipaşa Mahallesi'ndeki taziye evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmaların bir an önce bitmesi için talimat verdi

Şevket Can: Kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz!

Tarsus Belediye Babanı Şevket Can. Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Can: "Duatepe Mahallesinde kentsel dönüşüm projemizde sona geldik. " dedi.

Mersin Barbaros Mahallesi'ne cami inşa edilecek!

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye öncülüğünde Barbaros Mahallesi’nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını söyledi.

Tarsus Kırklarsırtı'nda engellilere yönelik park inşa edilecek!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 1 yılda yaptığı hizmetleri ve önümüzdeki dönemde yapacağı hizmetleri düzenlediği törenle anlattı. Can, insanların hizmetkarı olarak, onlara hak ettikleri hizmeti vereceklerini söyledi.

Kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Can, 2015 yılında Tarsus’a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi...

Şevket Can kimdir?

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can kimdir? Şevket Can, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevket Can, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şevket Can..

Tarsus Belediye Başkanı inşaat firmalarıyla toplantı yaptı!

TARSUS Belediye Başkanı Şevket Can, yapı denetim firmaları, mimarlar ve müteahhitlerle bir araya geldi. Başkan Can, herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesiyle vatandaşların daha kolay ve hızlı hizmet alacağını söyledi.

Tarsus Belediye Başkanı Can'dan kaçak inşaat uyarısı!

Mersin'in Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kaçak inşaatlar konusunda vatandaşları uyardı. Can, büyük cezalarla karşılaşılmaması ve can güvenliğini tehlikeye atmamak için kaçak yapılaşmadan uzak durulması yönünde çağrıda bulundu...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Tarsus'un 472 dairelik toplu konut projesine ilk kazma vuruldu!

Mersin'in Tarsus İlçesinde belediye tarafından 472 konutluk projede ilk kazma vuruldu. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Mersin Tarsus'ta 472 konutluk projenin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Tozkoparan Zahit Mahallesi'ndeki toplu konut projesindeki ilk etabın inşaatında ilk kazma vuruldu. Temel atma törenine Belediye Başkanı Şevket Can, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldı.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

şevket can kimdir Haberi

şevket can kimdir

Mersin'de, Tarsus Belediyesi tarafından şehit aileleri için tahsis edilen 73 evin tapuları sahiplerine teslim edildi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, daha önce kuralarını çektikleri konutları şehit ailelerine teslim etmenin manevi huzur ve gururunu yaşadıklarını belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Can, ilçedeki tüm şehit ailelerini ev sahibi yaptıklarını söyledi. Can, "Tarsus Belediyesi olarak örnek bir projeyi hayata geçirerek, şehit olan ve ailesi şehrimizde yaşayan 73 vatan evladının ailelerini birer daire sahibi yaptık. Allah hepsinden razı olsun." şeklinde konuştu.

Şevket Can, "Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için, bu ülkenin bir karış toprağı için hayatlarını hiçe sayarak Hakk'ın rahmetine kavuşan şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından şehit ailelerine konutlarının tapuları teslim...