18 / 04 / 2024

Şevket Can tarsus

Şevket Can tarsus

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Adana-Tarsus-Mersin arasındaki çift demiryolunu 4 şeride çıkarılma projesinin Tarsus adına iyi etüt edilmesi gerektiğini söyledi.

Şevket Can: Bu yıl Tarsus'a 10 tane muhtarlık binası yapacağız!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşın muhtarlıklarla olan işlemleri daha kolaylaştırmayı hedeflediklerini ve vatandaşlara en iyi hizmet vermek istediklerini belirtti.

Tarsus Kırklarsırtı'nda engellilere yönelik park inşa edilecek!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 1 yılda yaptığı hizmetleri ve önümüzdeki dönemde yapacağı hizmetleri düzenlediği törenle anlattı. Can, insanların hizmetkarı olarak, onlara hak ettikleri hizmeti vereceklerini söyledi.

Şevket Can Tarsus'un 2015 projelerini anlattı!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Şevket Can, 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi.

Şevket Can kimdir?

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can kimdir? Şevket Can, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevket Can, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şevket Can..

Tarsus'un 472 dairelik toplu konut projesine ilk kazma vuruldu!

Mersin'in Tarsus İlçesinde belediye tarafından 472 konutluk projede ilk kazma vuruldu. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Mersin Tarsus'ta 472 konutluk projenin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Tozkoparan Zahit Mahallesi'ndeki toplu konut projesindeki ilk etabın inşaatında ilk kazma vuruldu. Temel atma törenine Belediye Başkanı Şevket Can, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldı.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Tarsus'ta toplu konut kurası çekildi!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından toplu konut projeside kura çekildi. İlk kurayı çeken Başkan Can, kurada çıkanları tebrik etti...

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

472 Tarsuslu ev sahibi olacak!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye tarafından inşa edilecek toplu konut için başvuruda bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Can, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Tarsus'un 13 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Mersin Tarsus Belediyesi Belen Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, 13 mahallenin kentsel dönüşüm alanı ilan ettiğini söyledi. 

Mersin'de 3 mahallenin imar durumu düzeltildi!

Mersin’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Şevket Can, bazı mahallelerin imar durumunu düzelterek, gelişmesinin önünü açtıklarını dile getirdi. 

Tarsus'ta yapılaşmanın önü açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi Başkanı Şevket Can, Bağlar, Gaziler ve Yeni Mahalle’nin imar durumunun düzeltilerek, gelişiminin önünün açıldığını söyledi.

Tarsus'taki 3 mahallede imar planı değişikliği!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle, Bağlar ve Gaziler mahallerinin imar planlarının değişeceğini açıkladı.

Tarsus'taki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgede hayata geçirilen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Can, Eylül-Aralık döneminde her hafta bir veya iki hizmetin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Mersin'de kimse mağdur edilmeden dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Gaziler Mahallesi İbrahim Kozacıoğlu Orta Okulu bahçesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına katılım gösterdi. 

Tarsus'ta toplu konut hamlesi başlıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarların düzenlediği toplantıya katılım gösterdi ve toplantıda çok önemli açıklamalar da bulundu.

Şevket Can tarsus Haberi

Şevket Can tarsus

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Adana-Tarsus-Mersin arasındaki çift demiryolunu 4 şeride çıkarılma projesinin Tarsus adına iyi etüt edilmesi gerektiğini söyledi. 


Selçukhan Ayana Resturant’ta gerçekleştirilen basın toplantısında projeye karşı olmadıklarını belirten Başkan Can, ancak uzun soluklu düşünüldüğünde yer altına alınmasının daha sağlıklı olacağına inandıklarını söyledi. 


Projenin Tarsus’u ikiye böleceğini ifade eden Başkan Can, trafik sıkışıklığının yanısıra yayalar içinde büyük sorun yaşanacağını kaydetti.


Merhum Gazeteci Mehmet Samancı’yı rahmetle anarak açılış yapan Başkan Can, yaptıkları hizmetleri anlattı.


Başkan Can, “Bizler göreve geldiğimizden bu güne kadar 15 açılış gerçekleştirdik. Bunun haricinde devam eden işlerimiz var. Tarihi Ticaret Merkezi inşaatımız devam ediyor. Artık yapılan hizmetler görünmeye başladı. Gerçekten de güzel oluyor. Geçen ay Kemalpaşa mahallemizde cami inşaatımızın ihalesini gerçekleştirdik, ilerleyen günlerde temelini atacağız inşallah. Ayrıca Adliye...