18 / 04 / 2024

Şevket Can

Şevket Can

Tarsus Belediyesi’nin kapanan bir köy okulunu yaşam merkezine dönüştürdüğü ve yaymak istediği proje için Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Danışmanlarıma ayrıntılı bilgi verin” dedi

Tarsus kapalı semt pazarı çatısına güneş enerji paneli kurulacak!

TARSUS’ta bulunan kapalı semt pazarlarının çatılarına, elektrik üretimi için güneş enerji panelleri konulacak. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tasarruf sağlamak ve temiz enerji elde etmek adına konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Tarsus Belediyesi Hükümet Konağı için tapu takası yapıldı!

Tarsus'un çağdaş ve modern bir hükümet konağına kavuşması için kolları sıvadıklarını ve önemli bir adım attıklarını belirten Kaymakam Bekir Atmaca, "Yıllardır kullanılan mevcut hükümet konağı artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi.

Tarsus'a 3 yıl içinde 30 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 3 yıl içinde 300 milyon TL'lik yatırım yapmayı ve yaptırmayı planladıklarını söyledi. Şevket Can, yapacakları projeleri anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Mersin Turkuaz Semt Pazarı kapalı pazar olacak!

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Şehitishak Mahallesi’nde bulunan Turkuaz Çarşısı modern bir şekilde dizayn edilerek Turkuaz Semt Pazarı olarak Tarsusluların hizmetine girecek.

Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı tamamlandı!

Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus'ta Engelsiz Park ile Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatlarının tamamlandığını belirtti

Tarsus'ta her mahalleye taziye evi yapılacak!

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi'nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlandı. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can projeyi yerinde inceledi.

Tarihi Ticaret Merkezi Tarsus'un cazibe merkezi olacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi'nin tamamlanmasıyla bölgenin kentin cazibe merkezi olacağını söyledi.

Tarsus Kırklarsırtı'nda engellilere yönelik park inşa edilecek!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 1 yılda yaptığı hizmetleri ve önümüzdeki dönemde yapacağı hizmetleri düzenlediği törenle anlattı. Can, insanların hizmetkarı olarak, onlara hak ettikleri hizmeti vereceklerini söyledi.

Şevket Can Tarsus'un 2015 projelerini anlattı!

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, 2015 yılında yapacağı bazı projeleri anlattı. Başkan Şevket Can, 2015 yılında Tarsus'a ayrı bir güzellik katacaklarını söyledi.

Tarsus'ta Taşkuyu Mağarası turizme açıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2006 yılında ortaya çıkarılan ve Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Taşkuyu Mağarası turizmin hizmetine girdi. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgeye önemli turizm adımı atıldığını belirtti.

Ülker Aydın Parkı ve Yaşlılar Erinç Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen yere Yaşlılar Erinç Evi yapan hayırsever Ülker Aydın, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Mutluyum, huzurluyum ve bu eserin doğduğum yerde yapılmasından büyük sevinç duyuyorum.” dedi.

Tarsus'un 472 dairelik toplu konut projesine ilk kazma vuruldu!

Mersin'in Tarsus İlçesinde belediye tarafından 472 konutluk projede ilk kazma vuruldu. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Mersin Tarsus'ta 472 konutluk projenin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Tozkoparan Zahit Mahallesi'ndeki toplu konut projesindeki ilk etabın inşaatında ilk kazma vuruldu. Temel atma törenine Belediye Başkanı Şevket Can, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldı.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

472 Tarsuslu ev sahibi olacak!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye tarafından inşa edilecek toplu konut için başvuruda bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Can, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Tarsus'un 13 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Mersin Tarsus Belediyesi Belen Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, 13 mahallenin kentsel dönüşüm alanı ilan ettiğini söyledi. 

Mersin'de 3 mahallenin imar durumu düzeltildi!

Mersin’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Şevket Can, bazı mahallelerin imar durumunu düzelterek, gelişmesinin önünü açtıklarını dile getirdi. 

Tarsus'ta yapılaşmanın önü açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi Başkanı Şevket Can, Bağlar, Gaziler ve Yeni Mahalle’nin imar durumunun düzeltilerek, gelişiminin önünün açıldığını söyledi.

Tarsus'taki 3 mahallede imar planı değişikliği!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yeni Mahalle, Bağlar ve Gaziler mahallerinin imar planlarının değişeceğini açıkladı.

Tarsus'taki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgede hayata geçirilen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Can, Eylül-Aralık döneminde her hafta bir veya iki hizmetin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Mersin'de kimse mağdur edilmeden dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Gaziler Mahallesi İbrahim Kozacıoğlu Orta Okulu bahçesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına katılım gösterdi. 

Tarsus'ta toplu konut hamlesi başlıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, muhtarların düzenlediği toplantıya katılım gösterdi ve toplantıda çok önemli açıklamalar da bulundu.

Mersin'de inşaat temsilcileri toplandı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, inşaat sektörü ile uğraşan mimar, müteahhit, mühendisler, yapı denetim uzmanları ve diğer inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Şevket Can Haberi

Şevket Can

Tarsus Belediyesi, daha önce köy statüsünde olan İbrişim Mahallesi'nde taşımalı eğitim nedeniyle kapanan okulun binasını çok amaçlı yaşam tesisine çevirdi. Tesiste doktor/muhtar ve meslek edindirme odaları, kütüphane, çocuk oyun alanları, fitness alanı, basketbol-voleybol sahası ve oturma grupları bulunuyor. Açılışı 18 Mayıs'ta yapılacak olan tesisle ilgili olarak Şevket Can'ın geçtiğimiz haftalarda Adana ziyaretinde görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Danışmanlarıma ayrıntılı bilgi verin" dedi.


89 OKUL AYNI DURUMDA

Çalışma hakkında bilgi veren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İbrişim Okulu örnek proje olduğunu belirtti. Can, taşımalı eğitimden dolayı kapalı olan okullara bütününe talip olduklarını, atıl duran okulları yaşam merkezlerine dönüştüreceklerini söyledi. Can, "Tarsus genelinde 89 köy okulunun ve 3 karakol binasının kapanmış olduğu tespit ettik. Devletimizin zor imkanlarla yapmış olduğu binalar ve arsalar çürümeye terk ediliyor....