26 / 04 / 2024

Şevket Sayılgan

Şevket Sayılgan

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Sayılgan tarafından kuruldu.

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sayılgan tarafından kuruldu. 

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yusuf Sayılgan tarafından Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Az enerjiyle çok ısınmak mümkün mü?

Çanakkale’de yaşayan, M.Sayılgan adlı vatandaş, yüksek doğal gaz faturalarına, yenilikçi çözümler getiriyor. Çevresinde mucit diye tanınan Muhterem Sayılgan, ‘’KOMTAS’’ adlı geliştirdiği ürünüyle az enerji ile çok ısınmanın mümkün olabileceğini kanıtladı

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinleri tapularını istedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin önünde toplanarak 2981 sayılı İmar Affi Yasası gerence tapularını talep eden Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinlerine CHP İBB Grubundan destek geldi

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysa Otelcilik Turizm Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Sayılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Fatih, Hocapaşa Mahallesi, Orhaniye Caddesi'nde kuruldu.

Akömer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akömer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Sayılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Bosphorus Gayrimenkul Tıbbi Malzemeler Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Gayrimenkul ve Tıbbi Malzemeler Dış Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Sayılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Teşvikiye, Hakkı Yeten Caddesi, Terrace Fulya C1'de kuruldu

Şevket Sayılgan Haberi

Şevket Sayılgan

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) 24 Haziran'da aldığı döviz tutmaktan caydırmayı amaçlayan kararının ardından aşağı yönlü hareket gerçekleşen dolar kuru yeniden 17 liraya yükseldi. 

Eylül ayı ve sonrasında yaşanacak gelişmelerle ilgili ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, Cumhuriyet TV'de Sinem Nazlı Demir’e kritik açıklamalar yaptı.

PARASI EN HIZLI DEĞER KAYBEDEN ÜLKE TÜRKİYE

Türkiye'nin, yeni ekonomi poltikası adı altındaki sürecin, içeride oluşmuş olan sarmalın büyümesine neden olduğunu belirten Sayılgan, Türkiye'nin parasının değeri en hızlı düşen ülkelerden biri olduğunu anlattı.

Piyasalara tekrar müdahale edileceğini söyleyen Sayılgan, sözlerine şöyle devam etti:

Sistemdeki panik havası daha da güçlenecek.

18,50'nin üstüne doğru bir gidişat var.

Bu uygulamaların laboratuvarı olarak sonuçlarını yaşıyoruz.

16 LİRAYA DÜŞEN DOLAR YENİDEN 17 LİRA

Türk Lirası dolar karşısında yılın ilk yarısını yüzde 21 değer kaybıyla tamamlarken, kaybın bu seviyede...