19 / 04 / 2024

Şevki Demirci kim

Şevki Demirci kim

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci kimdir? Şevki Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevki Demirci, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şevki Demirci...

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı.

Şevki Demirci Kocaeli Çayırova'daki projeleri anlattı!

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir.

İşte Şevki Demirci'nin Çayırova için planladığı 30 proje!

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı gerçekleştirildi. Şevki Demirci; "Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek." dedi.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Kocaeli Çayırova'nın 1/5000 ölçekli imar planı hazırlanıyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 1/5000 ölçekli imar planının tamamlanmasını bekliyoruz. Ardından biz de 1/1000 ölçekli planı hazırlayacağız." dedi.

Çayırova Akse Mahallesi'nde dere yatağındaki evler istimlak edilecek!

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nin gündem maddelerinde en ilgi çekeni ise Akse Mahallesindeki imar plan tadilatları oldu. Şevki Demirci dere kenarında, yürüyüş yolu civarındaki evlerin bedelleriyle birlikte tamamen istimlak edileceğini dile getirdi.

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Şevki Demirci kim Haberi

Şevki Demirci kim

Şevki Demirci kimdir?

1961 Çanakkale doğumlu, iş adamı, Şevki Demirci aslen Rize’lidir. İşletme mezunu olan Şevki Demirci 1991 yılından beri Çayırova’ da ticaretle uğraşmaktadır.


AK Parti’nin kuruluşu ile birlikte partiye katılan Şevki Demirci, AK Parti’nin katıldığı ilk yerel seçimler çerçevesinde 2004-2009 yılları arasında Kocaeli İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüttü.


Aynı dönem içerisinde Kocaeli İl Genel Meclis Başkan 1. Vekilliği’ni yaptı. 2009-2013 yılları içerisinde AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda bulunan Şevki Demirci bu süreçte Ekonomik İşler ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


Çeşitli sivil toplum örgütlerinde de görev alan Şevki Demirci, 2004 yılında Gebzespor kulüp başkanı oldu. Bu dönem içerisinde Gebzespor’u 2. Lig’e çıkararak kulüp tarihine geçti.


AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Şevki Demirci, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri...