26 / 04 / 2024

Seydişehir projeleri

Seydişehir projeleri

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

Seydişehir'in kaderi değişiyor!

Seydişehir' in kaderi değişiyor. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, iş adamı Osman Nuri Bakırcı ve Taraşçı Belediye Başkanı Yasin Şahin ile makamında bir araya geldi...

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Seydişehir projeleri Haberi

Seydişehir projeleri

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçedeki değişimlerin yatırımları hızlandırdığını belirtti. Son yıllarda yapılan kamulaştırma çalışmalarıyla bölgenin yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, Seydişehirlilerin memnuniyet oranının yüzde 70’lerde olduğunu söyledi. 

Konya Yenigün Gazetesi'nde yer alan habere göre, Tutal, “Seydişehir’de eski ne varsa yıktık,kaldırdık. Yenisini yaptık. Seydişehir'de eski diye bir şey bırakmadık” şeklinde konuştu. Başkan, vermiş oldukları vaatlerin tamamını hayata geçirdiklerini belirtti. 

Başkan Tutal, “Vatandaşa vaat etmiş olduğumuz sözlerin tamamını yerine getirdik. Ya inşaatını tamamladık yada inşaatı devam ediyor. Bunların içerisinde mega proje dediğimiz projeler de var.  Seydişehir’de termal projesini hayata geçirdik. İpek yolu projemiz devam ediyor.  Seyyid Harun Cami etrafının açılması çalışması vardı. Bunu da Büyükşehir Belediyemiz ile yapıyoruz. On bin metrekarelik kamulaştırma alanının yüzde 80’i tamamlandı. Seydişehir’de eski ne varsa yıktık,kaldırdık....