23 / 04 / 2024

Seydişehir

Seydişehir

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor.

Seydişehir Atık Su ve Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

Avrupa Birliği (AB) projesi olarak başlatılan ve yıllardır hayata geçirilemeyen atık su tesisi projesi, Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri sonucu hayata geçiyor.

Seydişehir'de 26 milyon liralık yatırım için düğmeye basıldı!

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Kavak Mahallesi'nde jeotermal kaynağın bulunmasının ardından 26 milyon liralık yatırım için kollar sıvandı. İnşaat, 175 bin metrekarelik alanda 2 ay içinde başlayacak

Seydişehir'de belediyenin arsa satışına tepki geldi!

Seydişehir Alaylar 2 Mahailesi. 804 Sokak. Innak sitesi karşısında bulunan arsanın belediye tarafından satılarak apartman yapılması, sokak sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı...

Seydişehir'de 2 adet arsa ihale usulü satılıyor!

Seydişehir Malmüdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Seydişehir'de 2 adet arsa ihale usulü satışa çıkarılıyor...

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi ihalesi 20 Şubat'ta!

Konya Seydişehir Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Seydişehir'e millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Millet Bahçesi projesi için start verdi. Projenin ihalesi 20 Şubat'ta yapılacak.

Seydişehir Haberi

Seydişehir

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. 

5 Bin 835 metrekare toplam alan, 3 Bin metrekare inşaat alanı olan Yeni emniyet binası, Kızılay sosyal binası çevresinde yapılıyor. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor. 


Alaylar İki Mahallesi, Otogar karşısındaki 509 Ada, 1 nolu parselde bulunan 5 bin 835 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine yapılacak olan Seydişehir ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının inşaat çalışmalarına başlandığını ifade eden Ak parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehiı'in önemli ihtiyaçlarından biri olan, depreme dayanıklı, görsellik açısından estetik olan, en iyi ve kaliteli şekilde hizmet sunabilecek yeni bir ilçe Emniyet Müdürlüğü binasını ilçemize kazandıracağız dedi. 


Hızla büyüyen Seydişehir'in önemli yatırım projelerinden biri olan İlçe Emniyet Müdürlüğü...