23 / 04 / 2024

Seyfi Dingil Down Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı Projesi bitmek üzere

Seyfi Dingil Down Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı Projesi bitmek üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Biz halka hizmet için yola çıktık. Bazı çıkar çevreleri önümüzü tıkamak istiyor ama halkın desteği ile yolumuzdan geri dönmeyiz" dedi

Seyfi Dursunoğlu’nun miras davası ortalığı karıştırdı!

Huysuz Virjin tiplemesiyle gönülleri fetheden Seyfi Dursunoğlu'nun miras davası ortalığı karıştırdı...

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Son olarak Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi yaşandı. Dursunoğlu’nun mirasını bağışladığı ÇYDD’nin masraf talebi mahkeme tarafından yerine getirilmedi. 

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÇYDD'den Seyfi Dursunoğlu'nun mirasına ilişkin açıklama!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, tüm varlığını ÇYDD'ye bağışlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz etmiş yasal işlem başlatmıştı. Söz konusu itirazlar sonucunda dernek yetkilerinden açıklama geldi.

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!

2020'nin Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, vasiyetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti. 

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, İzmir depreminden sonra kapatılan 406 yataklı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ni Meclis gündeminde konuştu. Kılıç, "Depremin üzerinden 3.5 ay geçti ama hala ortada bırakın hastaneyi, adı bile yok" dedi.

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Tüm mirasını ÇYDD'ye bırakan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi: Gururluyuz!

87 yaşında yaşamını yitiren ve tüm mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayan Seyfi Dursunoğlu'nun ailesi, vasiyete itiraz etmeyeceklerini dile getirerek "Aile olarak onunla çok gururluyuz ve ona saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu!

Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında yaşamını 'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

Seyfi Dingil Down Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı Projesi bitmek üzere Haberi

Seyfi Dingil Down Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı Projesi bitmek üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye hizmetlerini yerinde inceleyerek son durumları hakkında bilgiler aldı. Şehrin kaderini değiştirecek çalışmalarının bir hizmeti kervanına döndüğünü belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Çıkar çevrelerinin yürüttüğü kampanyaların bu şehre verdiği zararları konuşmamız lazım. Yapıcı eleştiri yapanların her sözünü dikkatle dinleriz. Ama sırf eleştiri yapmak adına konuşanları da dikkate dahi almayız" dedi. 


İHMAL EDİLEN SORUNLAR 

İskenderun halkının artık kaybetmek istemediğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, "Belediyemiz her alanda son sürat çalışıyor. Başkan olduğum günden bu güne yapılamaz denilen hizmetlerin yapımına başladık. Öncelikle temel sorunların çözümü için mücadele ediyoruz. Sadece feyezan kanalının ıslahı çalışmasına başlanması bir yılımızı aldı. Şehrimizin buna ihtiyacı var ve şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayana kadar da bu anlayışımız devam edecek. Rabbime şükürler olsun ki, yılların ihmal edilmiş...