29 / 03 / 2024

Şeyh Edebali Camii inşaatı ne durumda

Şeyh Edebali Camii inşaatı ne durumda

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 2012 yılında temeli atılan 10 bin kişi kapasiteli Şeyh Edebali Camii'nin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Caminin, tamamlandığında şehrin en büyük ibadethanesi olacağı belirtildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi merkez kampüsü içinde yapım çalışmalarına 2018 yılı Şubat ayında başlanan H Blok ve Merkezi Araştırma Laboratuarı (MARAL) inşaatları hız kesmeden sürüyor. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi kurulacak!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesine Tıp Fakültesi kurulması için çalışmalar başladı. Üniversitede eğitime devam eden Sağlık Yüksekokulu fakülteye dönüştürülecek.

TOBB laboratuvar binasının temeli atıldı!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ndeki Laboratuar binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Sakarya Şeyh Edebali Camii çalışmaları ne durumda?

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 2012 yılında temeli atılan 10 bin kişi kapasiteli Şeyh Edebali Camii'nin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Caminin, tamamlandığında şehrin en büyük ibadethanesi olacağı belirtildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde kampüs çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, kampüs alanındaki ağaçların kesildiği haberine ilişkin bir basın açıklaması yapıldı.

Bursa Selamet Mahallesi'ndeki 7 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde kamulaştırdığı 7 binanın yıkımıyla okulun mekan kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.

Eyüp Arakiyeci Caferağa Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp'teki Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkeleri ve restorasyon çalışmasıyla Zal Mahmud Paşa Camii'nin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Sakarya Şeyh Edebali Camii 2017'de açılacak!

Şeyh Edebali Camii’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 2017 yılına kadar ibadete açılması planlanan camide kubbe yapım çalışmalarına sona yaklaşıldı

Sakarya Şeyh Edebali Camii hizmete açıldı!

Osmanlı Devletinin manevi mimarlarından Şeyh Edebali adına yaptırılan cami ve külliye açılışı ile anma programı düzenlendi. Konuşma yapılan programda katılımcılara yemek de ikram edildi.

Bilecik'te 169 milyon lira değerindeki 18 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi'nde 18 tesisin temel atma ve tamamlanan tesislerin toplu açılış törenine katıldı.

Hatay Şeyh Abdurrahman Camii yenilenecek!

HATAY’ın Reyhanlı İlçesi Bayır Mahallesi’ndeki Şeyh Abdurrahman Camisi yenilenecek. Mahalle Muhtarı Mahmut Gül ve Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Şeyh Edebali Camii Projesi inşaatı neden durdu?

1 yıl önce mali sebepler yüzünden inşaatına ara verilen, şehrin en büyük camii projesi olan Şeyh Edebali Camii Projesi'nde, bu kez de iş güvenliği eksikliği nedeniyle çalışmalar durdu

Şeyh Edebali Camii inşaatı ne durumda Haberi

Şeyh Edebali Camii inşaatı ne durumda

Sakarya tarihinde inşa edilen en büyük cami olma özelliği taşıyacak Camili bölgesinde yapımı devam eden Şey Edebali Camii projesinde kaba inşaatın Nisan ayının sonlarına doğru biteceği belirtildi. Şeyh Edebali Camii Kur'an Kursu ve Sosyal Tesisleri Dernek Başkanı Mustafa Gündoğdu ve Cami İnşaat Mühendisi Ahmet Erdem, Camili'de yapımı devam eden cami inşaatıyla ilgili son durum hakkında bilgi verdi.


"HALKIMIZIN CAMİMİZE KATKILARI DEVAM ETMELİ"

Şeyh Edebali Camii Kur'an Kursu ve Sosyal Tesisleri Dernek Başkanı Mustafa Gündoğdu, "Sakarya Müftülüğümüzün bir projesi olan bu Şeyh Edebali Camii, Sakarya Müftümüzün böyle bir dernek kurulması gerektiğini böyle bir projemizin olduğunu söyledi. Bizde bu derneği arkadaşlarımızla birlikte kurup camimiz bir ihtiyaç olduğundan dolayı bu dernek ile bu faaliyete başladık. Halkımızın yardımlarıyla bu cami devam etmektedir. Halkımızın, insanlarımızın, müslümanların...