20 / 04 / 2024

Seyhan Belediyesi

Seyhan Belediyesi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde yeni açılan bir yolun asfalt çalışmasını denetledi. Karalar, asfaltlama çalışmasına başladığı bağlantı yolu ile 25 mahallede yaşayan onbinlerce vatandaşın rahatlayacağını söyledi.

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

Adana'da yüksek bina sorunu çözüldü mü?

Adana'nın Seyhan ilçesinde hava trafiğini tehlikeye soktuğu için mania engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorun çözüldü.

Adana Havalimanı çevresinde yüksek binaya izin verilecek mi?

Seyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı düzenleyen Başkan Zeydan Karalar, yapılan yeni ölçümlerle mania kodlarının arttığını, bu sayede Adana Havalimanı çevresinde daha yüksek bina yapımına izin verilebileceğini belirtti.

Seyhan'da sokak yenileme çalışmalarına tepki!

Seyhan'a bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde birçok sokağın yollarına kilit taşı döşenirken 14005 ve 14007 sokakların öylece bırakılması vatandaşlara, "Belediye bizi cezalandırıyor" dedirtti

Seyhan'da iki kez mühürlenen inşaatta çalışmalar sürüyor!

Seyhan Belediyesi Yeni Baraj Mahallesi'nde bir inşaatı iki kez mühürledi. Bunu takmayan firma, mührü kırıp çalışmayı sürdürdü.

Seyhan'da Yükseliş Koleji'nin usulsüz tadilat çalışmaları sürüyor!

Ziyapaşa Mahallesi'ndeki yol gaspına göz yuman Seyhan Belediyesi, Yükseliş Koleji'nin yaptığı tadilat çalışmalarını da izlemekle yetiniyor.

Seyhan Belediyesi Doğ-Ka Grup projesine onay verdi mi?

Seyhan Belediyesi'nin yaklaşık 3 bin metrekarelik 1,2 yoğunluklu bir arsaya 10 bin 924 metrekare inşaat yapılmasına olanak tanıyan mimari projeye nasıl onay verdiği merak konusu...

Adana Valiliği lüks otel için yıkılması talimatını verdi!

Onlarca işyerinin faaliyet gösterdiği ağır hasarlı Lüks Oteli'ni yıkması gereken Seyhan Belediyesi, sorumluluğunu yerine getirmeyince devreye Valilik girdi. Seyhan'a 'derhal yık' talimatı verildi.

Adana Seyhan'da hukuk dışı kişiye özel imar çalışmaları mı yapıldı!

Seyhan Belediyesi "Kişiye Özel İmar Oyunu" başlığıyla manşetten verdiğimiz habere gönderdiği açıklamada imar konusundaki bilgisizliğini bir kez daha sergilemiş oldu.

Seyhan'a Kent Meydanı gerekiyor!

Zeydan Karalar, amaçlarının Türkiye'de Seyhan'ı yaşanılabilir örnek bir ilçe haline getirmek olduğunu belirtti. Kasaplar Çarşısı ile Balıkçılar Pazarı'nı kaldıracaklarını yineleyen Karalar, Seyhan'ı hep tepeye yükseltmek için çabaladıklarını vurguladı.

İnşaat sektörü Adana'nın kalkınmasında önemli faktör!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar,İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Seyhan Belediyesi Akkapı'ya taziye evi yaptırıyor!

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Zeydan Karalar: Kalkınma için inşaat sektörünün önü açılmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Adana Müteahhitler Birliği'nin yemeğine katıldı. Adana'nın kalkınabilmesi için inşaat sektörünün önün açılması gerektiği belirtildi.

Seyhan Kıyıkent Evleri'nde 235 konut daha satışa çıktı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle Adana Seyhan'da Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde gerçekleştirdiği Seyhan Kıyıkent Evleri Projesi'nde teslimler devam ederken 235 adet konut daha satışa çıkarıldı

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Seyhan Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Seyhan Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 13 milyon 594 bin 605 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Adana Seyhan'da 12.7 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Seyhan İlçe Belediyesi, 6 arsasını ihale ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihalesi 1 Ekim'de yapılacak..

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Seyhan'daki arsanın irtifak hakkı 29 yıllığına verilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan İlçesi Kanalüstü Mahallesi'nde yer alan arsanın 29 yıl süreyle irtifak hakkı verilmesi işi ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Seyhan Belediyesi Haberi

Seyhan Belediyesi

Seyhan Akkapı Mahalle Muhtarı Fikret Gizir, Seyhan Belediyesi’nin yeni açtığı ve asfaltlama çalışmasına başladığı bağlantı yolu ile 25 mahallede yaşayan onbinlerce vatandaşın rahatlayacağını söyledi. Muhtar Gizir, “Yapılan hizmetlerden dolayı size teşekkür ediyorum. Güneyiyle, kuzeyiyle, doğusuyla, batısıyla hiçbir şekilde ayrıcalık yapmadan da hizmet verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüm mahallem adına buradayım. Sizlerden büyük bir memnuniyet var. İnşallah bu hep böyle devam eder ve başarılı hizmetlerinizin darısı daha güzel yerlere diyoruz inşallah” diye konuştu.


KARALAR: HİZMET ÜRETİRKEN SİYASET GÜNDEMİMİZDE DEĞİL


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hizmet üretme noktasında kendisine yardımcı olan ve vatandaşlarla diyolagda çok önemli bir misyon üstlenen mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Başkan Karalar, hizmet üretirken siyasetin kesinlikle gündeminde olmadığını...