28 / 03 / 2024

Seyhan emlak şirketleri

Seyhan emlak şirketleri

Adana'da, ahlak polisi, iş vaadiyle yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 2'si yabancı, 1'i uzman çavuşluktan atılma 8 kişiyi yakalarken, 3 kadını fuhuş ağından kurtardı.

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ildeki 4 konutu 24 ay taksitle satıyor! Ev alacaklara müjde! 

Adana Milli Emlak, Adana ili, Seyhan ilçesi, Karalarbucağıyolubağlar    Mahallesi'nde yer alan 4 adet konutu 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Toroslar Milli Emlak'tan satılık 32 gayrimenkul!

Adana Toroslar Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde yer alan 32 gayrimenkulü satıyor...

Çin’de emlak şirketleri spekülatif yatırımlardan uzaklaşacak!

Garanti Bankası Şangay Temsilcisi Noyan Rona, Evergrande kriziyle ilgili açıklamalar yaptı. Noyan Rona, emlak şirketlerinin büyük çaplı genişlenemeden vazgeçerek daha regüle edilebilir ve kontrol edilebilir finansal kaynaklarla yollarına devam edeceğini belirtti.

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Moskova'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Rusya'nın başkenti Moskova'da konut fiyatları tırmanmaya devam ediyor. Emlak şirketleri kent genelinde konut fiyatlarında yüzde 5 yükselme kaydedildiğini dile getirdi.

Hale Dalgalı, Tepe Emlak'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü oldu!

1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atan Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu...

Meslek odaları emlak sektörünün denetim ve eğitimlerinde daha etkin olmalı!

Emlak sektörüne ilişkin sitem ve şikayetler yıllardır devam ediyor. Bu sorun en çok da gayrimenkul ticaretinin eğitimini alan bu işi resmi ve ciddi olarak yapan şirketleri olumsuz şekilde etkiliyor.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Moskova'yı onlar inşa ediyor: İşte en çok ciroya sahip inşaat şirketleri!

Moskova’da konut projelerinde en yüksek cirosu olan inşaat şirketleri belirlendi. Emlak portalı Cian ile RBC’nın araştırmasına göre, Ocak-Kasım 2020 sürecinde başkentteki inşaat şirketlerinin ciroları bir yıl öncesine göre yüzde 21 arttı ve 859 milyar rubleye (11,5 milyar dolar) ulaştı.

AB vatandaşları Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşları veya şirketleri, Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor ve bu bölgelerdeki şirketlere finansal hizmet sağlayamıyor.

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Donald Trump'ın emlak şirketleri 1,17 milyar dolar zarar etmiş!

New York Times gazetesi, ABD Başkanı Trump'ın 1985-1994 yıllarında 1,17 milyar dolar zarara uğradığını iddia etti. Trump ise 1980'li ve 90'lı yıllarda, emlak işiyle uğraşan herkesin zarar kayıtlarının olduğunu savundu.

Seyhan emlak şirketleri Haberi

Seyhan emlak şirketleri

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle Türkiye'ye getiren bir çete olduğu ve kadınları zorla fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Harekete geçen polis iddiaya göre Seyhan ilçesinde iki emlak şirketinin bazı çalışanlarının ellerinde bulunan daireleri günlük ve saatlik olarak bu fuhuş çetesine kiraladıklarını belirledi. 


 Bu tespit üzerine polis, yaptığı çalışmada takibe alınan Azerbaycanlı Habbat B. (42), Kırgızistanlı Aysulu B. (35)'nin iş bulma vaadiyle kendi ülkelerinden Türkiye'ye getirdikleri kadınların pasaportlarına el koydukları ve zorla fuhuş yaptırdıklarını tespit etti.


Emlak şirketi çalışanlarının da çetenin tuzağa düşürdüğü kadınlara ellerindeki daireleri günlük ve saatlik olarak kiraya verip yer temin ettiklerini ortaya çıkaran polis, iki aylık çalışmayı tamamlayarak harekete geçti.   Müşteri görünümündeki polis, fuhuş şebekesi ile bağlantı...