27 / 04 / 2024

Seyhan fuhuş tuzağı

Seyhan fuhuş tuzağı

Adana'da, ahlak polisi, iş vaadiyle yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 2'si yabancı, 1'i uzman çavuşluktan atılma 8 kişiyi yakalarken, 3 kadını fuhuş ağından kurtardı.

Seyhan'daki iki emlak şirketinden fuhuş çetesine yardım!

Adana'da, ahlak polisi, iş vaadiyle yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 2'si yabancı, 1'i uzman çavuşluktan atılma 8 kişiyi yakalarken, 3 kadını fuhuş ağından kurtardı.

Adana Seyhan'da hukuk dışı kişiye özel imar çalışmaları mı yapıldı!

Seyhan Belediyesi "Kişiye Özel İmar Oyunu" başlığıyla manşetten verdiğimiz habere gönderdiği açıklamada imar konusundaki bilgisizliğini bir kez daha sergilemiş oldu.

Seyhan'da Kent Meydanı Projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘Kent Meydanı Projesi’ kapsamında bölgede faaliyet gösteren Karalar, “Bölgedeki hak sahiplerini mağdur etmeyecek bir projenin uygulanması için çalışıyoruz. " dedi.

Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşüm uygulanmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Otelinde düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Karalar, Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşümün uygulanması gerektiğini söyledi.

Seyhan’da yol çalışmaları devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin ilçede yeni yollar açılması ve mevcut yolların asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarda belirlediği hedefleri aştığı bildirildi.

Seyhan'da yol çalışmaları devam ediyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Kaıalar'ın ilçede yeni yollar açılması ve mevcut yollann asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarda belirlediği hedefleri aştı.

Adana Seyhan'daki yeni belediye binası yıkılacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir araya geldiği müteahhitlere taviz vermedi ve uyardı: "İşlerinizi projesine göre yapın yoksa sonucuna katlanırsınız." dedi. Başkan Karalar yasal olmayan işlere karşı tavırlı olduğunu söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı'ndan müteahhitlere uyarı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, müteahhitler ile biraraya geldiği toplantıda, çalışma arkadaşlarına yasal olmayan işler için yıkılması talimatını verdiğini vurguladı. İşte Başkan Karalar'ın yaptığı uyarılar...

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısında imar konusu görüşüldü!

Seyhan Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı haftaya buruk başladı. Zeydan Karalar'ın katılmadığı mecliste, Belediye mensuplarından Mhp Meclis Üyesi Enver Kutlu Sönmez'in Babasının ölümü dolayısıyla divan adına başsağlığı dilendi.

Antalya Seyhan Meydanı'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyhan Caddesi'ndeki Kepez Arena Spor Salonu meydanında gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Adana Seyhan'da yeni semt pazarının temeli atıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pınar mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı Saniye Çelik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Adana Seyhan'a yeni hastane inşa edilecek!

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Seyhan’ın güneyinde inşa edilecek bir Hastaneyle, bölge halkının ihtiyacının önemli ölçüde karşılanacağını bildirdi.

Seyhan fuhuş tuzağı Haberi

Seyhan fuhuş tuzağı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle Türkiye'ye getiren bir çete olduğu ve kadınları zorla fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Harekete geçen polis iddiaya göre Seyhan ilçesinde iki emlak şirketinin bazı çalışanlarının ellerinde bulunan daireleri günlük ve saatlik olarak bu fuhuş çetesine kiraladıklarını belirledi. 


 Bu tespit üzerine polis, yaptığı çalışmada takibe alınan Azerbaycanlı Habbat B. (42), Kırgızistanlı Aysulu B. (35)'nin iş bulma vaadiyle kendi ülkelerinden Türkiye'ye getirdikleri kadınların pasaportlarına el koydukları ve zorla fuhuş yaptırdıklarını tespit etti.


Emlak şirketi çalışanlarının da çetenin tuzağa düşürdüğü kadınlara ellerindeki daireleri günlük ve saatlik olarak kiraya verip yer temin ettiklerini ortaya çıkaran polis, iki aylık çalışmayı tamamlayarak harekete geçti.   Müşteri görünümündeki polis, fuhuş şebekesi ile bağlantı...